op

Mijn naam is Jim en ik ben sinds februari op dit mooie eiland. Ik ben hbo ICT student op Zuyd Hogeschool in Heerlen en ik loop hier stage als programmeur. Als je je nou afvraagt wat een ICT-er in Curaçao moet, ben je niet de eerste en ook niet de laatste. Lees in mijn blog waarom..

op

Leuk dat je mijn blog wilt lezen! Ik ben Britta van Schooten, 23 jaar en loop 5 maanden stage op het heerlijke eiland Curaçao. Ik studeer Logistics Engineering aan de Hogeschool van Amsterdam. Eigenlijk was ik al vroeg er bij met het inschakelen van hulp door Bo Curaçao. Op die manier was er geen haast bij het vinden van een stage.

op

Ondertussen zit ik in het vliegtuig naar Nederland, na een ongelofelijk mooie tijd op dushi Curaçao! Wat is de tijd gevlogen en wat heb ik onwijs mogen genieten van dit heerlijke relaxte leventje. Mijn avontuur begon 3,5 maand geleden.Hoe ik mijn stage op Curaçao heeft ervaren? Dat lees je hier!

op

Hoe ervaart Marije haar stage op Curaçao? Dat lees je hier! "ijn naam is Marije, twintig jaar oud en loop van september tot februari stage op dit mooie eiland! Ik studeer Bedrijfskunde MER aan de Hanzehogeschool te Groningen en kreeg de kans om ervaring op te doen in het buitenland tijdens mijn oriënterende stage in het derde leerjaar."

op

Mijn naam is Nina Bosch, 22 jaar en ik loop vijf maanden stage op Curaçao! Ik volg de opleiding European Studies aan De Haagse Hogeschool in Den Haag. Ik ben dit avontuur alleen begonnen, maar ik ga naar huis met heel veel nieuwe vrienden. Het is mijn tweede avontuur in het buitenland en waarom dit keer Curaçao?