Vlogs stagiaires

op

**UPDATE 12 januari 2022*
6 januari is er weer een persconferentie geweest omtrent de ontwikkelingen rondom covid-19 op het eiland. De premier heeft een timeout ingelast voor het eiland. Dit betekend dat de maatregelen wat zijn aangescherpt voor 10 dagen. De avondklok is nu van 22:00 tot 4:30 uur, restaurants en andere horecagelegenheden moeten sluiten om 9 uur. Alle events zijn gecanceld, ook laag risico events.

op

Bon dia!

Ik ben Jette Molenaar, 20 jaar oud en één van de drie nieuwe stagiaires van Bo Curaçao. Na enorm lang gewacht te hebben, ben ik hier dan eindelijk! Op mijn favoriete eiland Curaçao. De komende 5 maanden zal ik jullie meenemen in mijn leven als stagiaire hier en mij inzetten om voor jullie net zo'n geslaagde stageperiode te regelen!

op

Bon dia! Mijn naam is Romy Schmitt. Ik ben 22 jaar en één van de drie nieuwe stagiaires van Bo Curaçao. Voor een periode van vijf maanden help ik jullie mee in de zoektocht naar een onvergetelijke stage op het eiland. Ook zullen jullie mij zien op de verschillende social media kanalen van Bo Curaçao waarin ik jou samen met Jette en Julia een beeld geef van het veelzijdige studentenleven.

op

Het avontuur is begonnen! Twee weken geleden ben ik aangekomen op dit prachtige eiland, Curaçao. Afgelopen zomer heb ik de studie Creative Marketing and Sales afgerond. Toen ik deze kans kreeg, om ervaring op te doen in het buitenland, kon ik dat niet aan mij voorbij laten gaan. Na twee weken op dit eiland, voelt dit al aan als thuis. De sfeer, de mooie stranden, de mensen en natuurlijk Bo Curacao zorgen ervoor dat de tijd voorbij vliegt. Dit wordt een avontuur om nooit te vergeten!

op

Mijn naam is Charlotte ten Haave, ik ben 19 jaar oud en de nieuwe stagiaire bij Bo Curaçao. Ik studeer International Business Management in Amsterdam. Ik woon nu nog in Eemnes, met mijn moeder en zusjes. Maar
wanneer ik terugkom vanuit Curaçao zal ik permanent naar Amsterdam verhuizen.

op

Benieuwd hoe een weekend van een student op Curaçao eruit ziet? In deze vlog neem ik jullie mee in mijn weekend. Zo valt de happy hour op Mambo Beach natuurlijk niet te missen. Elke vrijdagavond zijn de meeste studenten op het eiland hier te vinden. De happy hour is de perfecte plek om andere studenten te ontmoeten en vrienden van het eiland weer tegen te komen. Vaak gaan we na de happy hour door naar een restaurantje of trukki pan om wat te eten. Bij Mambo Beach zijn er verschillende restaurants te vinden waar je een lekker hapje kunt eten. Zo kwamen wij bij El Grill & Mexicano terecht waar je gezellig kan zitten met een grote groep.