Blogs

op

Na maanden uitkijken naar dit avontuur ben ik eindelijk aangekomen op Curaçao! Op 28 januari ben ik op het vliegtuig gestapt en 10 uur later geland op Hato, het vliegveld van Curaçao. Het weer, de mensen en de sfeer hebben er meteen voor gezorgd dat ik mij thuis voel op dit eiland. Ik ben heel erg blij dat ik in deze periode stage kan lopen op Curaçao en hier de komende 4,5 maand mijn studentenleven voort kan zetten.

op

Bon dia!! Ik ben Nova, de nieuwe stagiaire van Bo Curaçao. Twee weken geleden ben ik geland op Curacao en ik zal hier tot midden juni blijven. Ik kijk enorm veel uit naar deze 4,5 maand. Ik houd heel veel van reizen en het is mijn droom om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Deze stage op Curaçao is het perfecte begin om deze droom in vervulling te laten komen!

op

Bon dia! Mijn naam is Meike de Jong, ik ben 22 jaar en vierdejaars Tourism Management student aan NHL-Stenden in Leeuwarden. Ik woon in Groningen en geniet enorm van het leuke studentenleven daar, maar voor 4,5 maand heb ik het koude, regenachtige Groningen ingeruild voor het heerlijk zonnige en altijd gezellige Curaçao.

op

** UPDATE 11 januari 2021**
Inmiddels gaat het al weer een tijdje goed met de cijfers op Curaçao. Zo zijn er de afgelopen tijd veel personen getest, maar zijn er weinig mensen positief getest. Ook zijn er veel mensen genezen. Curaçao was op code oranje gezet, aangezien veel mensen positief getest werden. Maar nu het beter gaat met de cijfers staat Curaçao daarom niet meer op oranje. Op de website van buitenlandse zaken staat: "Omdat er in Nederland een lockdown is, is de kleur van het reisadvies voor Curaçao ‘oranje’