Vlogs stagiaires

op

In deze vlog neem ik je mee in mijn laatste dagen op Curacao. Helaas heb ik er door de lockdown voor gekozen om mijn periode op Curacao eerder af te ronden. In deze vlog zie je hoe wij de lockdown doorkomen, namelijk met gezellig feestjes met onze huisgenoten, chillen in het zwembad en je ziet een stukje van mijn terugvlucht naar Nederland.

op

Op dit moment is Curacao in lockdown. Deze lockdown is ingegaan op 24 maart. Door de lockdown kunnen wij als studentenhuis natuurlijk geen feestjes buiten huis organiseren, dus we proberen het zo leuk mogelijk te maken in Casa de Palmera zelf en dan lukt goed! Het is super leuk dat iedereen altijd thuis is en je leert je huisgenoten nog beter kennen in deze periode.

op

Benieuwd hoe een weekend van een student op Curaçao eruit ziet? In deze vlog neem ik jullie mee in mijn weekend. Zo valt de happy hour op Mambo Beach natuurlijk niet te missen. Elke vrijdagavond zijn de meeste studenten op het eiland hier te vinden. De happy hour is de perfecte plek om andere studenten te ontmoeten en vrienden van het eiland weer tegen te komen. Vaak gaan we na de happy hour door naar een restaurantje of trukki pan om wat te eten. Bij Mambo Beach zijn er verschillende restaurants te vinden waar je een lekker hapje kunt eten. Zo kwamen wij bij El Grill & Mexicano terecht waar je gezellig kan zitten met een grote groep.