op

Mijn naam is Sanne Rijnders en ik loop vijf maanden stage op dit mooie eiland! Ik ben dit avontuur begonnen samen met mijn twee vriendinnen Elke Brandon en Esmee Cox. Wij studeren Small Business & Retailmanagement op de Avans Hogeschool in ’s Hertogenbosch.

op

Mijn naam is Cathelijn van Loon, ik ben 23 jaar oud en woonachtig in Oss. Op dit moment zit ik in het derde jaar van de opleiding Bedrijfskunde MER op de Avans Hogeschool in Den Bosch. Ik wilde heel graag naar het buitenland. Na lang zoeken en veel twijfelen wist ik wat het ging worden, Curaçao! Voor het vinden van de perfecte stage, huisvesting etc. heb ik meteen bij Bo Curaçao aangeklopt.

op

Ik zit nu al 9 weken op dit prachtige eiland en vind het echt genieten. Naast de 40 uur stage in de week, zijn de weekenden echt net zoals een vakantie. Lekker elk weekend een nieuw strandje ontdekken of andere leuke activiteiten doen.

op

Ik ben Femke en ik ben naar Curaçao gekomen in september om tien maanden stage te lopen. Ik ben nu inmiddels alweer twee maanden dit mooie eiland. De tijd vliegt voorbij. Ik raak steeds meer gewend aan het leven hier en de temperatuur. Ik loop doordeweeks stage bij een jongerenorganisatie.

op

Alweer drie maanden woon ik op Curaçao en ik kan je vertellen het bevalt super goed!
Uiteraard was het even wennen in het begin maar dat wennen ging vrij snel. Ik hoorde van de meeste mensen hier dat je Curaçao geweldig vindt of helemaal niks. Gelukkig behoor ik tot de eerste groep.

op

Mijn naam is Paula Boom, ik ben 22 jaar en kom uit Den Haag. Ik volg de opleiding Facility Management aan de Haagse Hogeschool. In mijn derde jaar moest ik een half jaar stage lopen en ik koos ervoor om mijn stage in het prachtige Curacao te lopen.