op

Al sinds de eerste week dat ik op het eiland ben, hoor ik van iedereen hier dat ik de Christoffelberg echt een keer moet beklimmen. Ook werd mij verteld dat in deze periode van het jaar het beste de berg kan beklimmen omdat de natuur nog in volle bloei is op dit moment. Dit wilde ik natuurlijk voor geen goud missen. Het Christoffelpark is het grootste natuurpark van Curaçao. Het is geopend van 06:00 – 15:00. Je mag niet later dan 10:00 nog de berg op in verband met de warmte.

op

De Aloë Vera Plantage is een begrip op Curacao en een echte 'must see' voor mensen met 'feeling for nature'. Een bekend product dat van de aloë vera plantage af komt is de huid-verzorgingslijn CurAloe. De aloë vera plant wordt op het terrein geoogst, de gel wordt in de fabriek op het terrein verwerkt en de eindproducten worden (o.a.) op het terrein verkocht.

op

Wat is er allemaal te doen op Curaçao? Best een belangrijke vraag wanneer je stage gaat lopen op het eiland. Want naast jouw rol als stagiair, wil je in je vrije tijd natuurlijk ook het eiland verkennen. Lees gauw verder over de door ons aangeraden top 10 hoogtepunten op Curaçao!

op

Aan alle mooie dingen komt uiteindelijk een eind. Na 5,5 maand optimaal genieten van de mogelijkheden die een tropisch eiland als Curaçao een stagiaire te bieden heeft, wordt het ook voor mij een tijd om mijn spulletjes bij elkaar te rapen. Ik heb hier veel geleerd