Blogs

op

Betalen op Curaçao gaat net even anders in zijn werking dan in Nederland. Dit kan vooral aan het begin van je stage periode even wennen zijn. In deze blog zullen we je wat meer uitleggen over betalen op Curaçao en waar je dan rekening mee moet houden.

op

Onze stagiaire Maud & werknemer Lisa nemen jullie met hun vlogs mee tijdens hun avonturen op Curaçao. In deze blog is een overzicht van al hun vlogs. Maud loopt stage op het eiland van augustus 2022 – januari 2023 en Lisa werkt van september 2022 – december 2022.

op

Bon dia!! Mijn naam is Lisa Aarnoutse en ben 21 jaar. Ik heb Dordrecht ingeruild voor het zonnige Curaçao. Inmiddels ben ik alweer 3 weken op het eiland en ik kan je zeggen dat de tijd voorbij vliegt! Toen ik 3 weken geleden aankwam op het eiland werd ik warm ontvangen door het team van Bo Curaçao op het vliegveld en later ook in mijn nieuwe huis. Sindsdien heb ik het alleen maar naar mijn zin gehad en kijk uit naar de komende maanden. In deze blog zal ik me kort even aan jullie voorstellen en vertellen waar ik me op Curacao zoal mee bezig houd.

op

Mijn naam is Sam van Batenburg, 22 jaar en vierdejaars student van de opleiding Creative Business op de Hogeschool van Amsterdam. Op 29 augustus ben ik begonnen als de nieuwe marketing stagiaire van Bo Curaçao. Hier zal ik tot 22 januari 2023 stage lopen, het eiland verkennen en met mijn cameralens de mooiste plaatjes en video’s schieten.

op

Mijn naam is Maud Wolbert, 20 jaar oud en ik kom uit het prachtige Twente, Oldenzaal om precies te zijn.
In het kort, ik ben een enthousiast en ondernemend iemand die niet snel nee zegt tegen een avontuur. Vanaf september 2022