Blogs

op

Onze marketingstagiaire Sanne laat d.m.v. vlogs zien hoe haar leven op het eiland eruit ziet. Ze zal haar camera meenemen met al haar avonturen, kijk je mee? Sanne loopt stage van 30 januari tot 23 juni 2023!

op

Onze stagiaire Sam neemt jullie met haar vlogs mee tijdens haar stage en vrije dagen op Curaçao.
Sam loopt van maart t/m juli stage bij Bo Curaçao als marketingstagiaire. Kijken jullie mee?

op

Mijn naam is Sam van Batenburg, 22 jaar en vierdejaars student van de opleiding Creative Business op de Hogeschool van Amsterdam. Op 13 maart ben ik begonnen als de nieuwe marketing stagiaire van Bo Curaçao. Hier zal ik tot 21 juli 2023 stage lopen, het eiland verkennen en met mijn cameralens de mooiste plaatjes en video’s schieten.

op

Wanneer je besloten hebt om stage te lopen op Curacao heb je stap 1 afgevinkt. Maar je zoekt natuurlijk ook een gezellige woning voor de tijd dat je hier bent. Misschien wil je alleen gaan, misschien ga je samen met anderen. In elk geval wil je een woning die past bij jouw wensen. Deze blog helpt je daarbij. We hebben aan studenten gevraagd die nu woonachtig zijn in deze huizen, hoe zij dit ervaren.

op

De ervaring van... is een nieuw concept waarbij we aan huidige stagiaires vragen naar hun ervaring. Vandaag vertelt Eva haar ervaring m.b.t. het stageleven op Curacao. Ze loopt stage bij een lokale radiozender en vertelt onder andere hoe haar aankomst op Curacao eruit zag.

op

Wat een avontuur ben jij aangegaan, stage lopen op Curaçao! Het is een prachtig eiland waar je de tijd van je leven zult hebben. Natuurlijk kan het ook wat spannend zijn. Je bent aan de andere kant van de wereld en hier moet jij je weg maar zien te vinden. Je maakt kennis met nieuwe mensen en een nieuwe cultuur. Je kunt hierbij tegen moeilijke situaties aanlopen. Misschien ben je onzeker, vind je het lastig om je grenzen aan te geven, voor jezelf op te komen, hebt last van heimwee of misschien heb je al iets heftigs meegemaakt. Dan kan je bij Marijke terecht.