op

Welkom op mijn Caribische avontuur, waar de zon altijd schijnt en de stranden uitnodigend zijn! Stel je voor: het is eindelijk zover. Na jarenlang dromen en fantaseren, heb ik eindelijk mijn koffers gepakt en ben ik gegaan naar Curaçao, het tropische paradijs waar ik altijd van heb gedroomd. Vanaf het moment dat ik voet zette op Hato Airport, zag ik het bord "Welkom op Curaçao", en toen wist ik hier begint mijn avontuur. En zo begon mijn onvergetelijke reis vol nieuwe ontmoetingen, fantastische stranden, en onvergetelijke ervaringen. Ga met me mee terwijl ik je meeneem op mijn reis door het prachtige Curaçao, waar ik elke dag een nieuw avontuur beleef, en waar ik samen met Bo Curaçao mijn dromen waar maak!

op

Bon Dia!

Hallo allemaal! Mijn naam is Robin en ik ben een 19-jarige student uit een klein dorpje in de omgeving van Rotterdam. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business aan Hogeschool Inholland in Rotterdam, waar ik me voornamelijk richt op marketing, evenementen en het creëren van concepten. Maar nu, in mijn derde jaar, heb ik de kans gegrepen om mijn passie voor marketing verder te ontwikkelen bij Bo Curaçao. Samen met mijn collega Meagan zal ik de komende vijf maanden te vinden zijn op de marketingafdeling, waar we ons bezighouden met sociale media, blogs en vlogs. Je zult ons dus regelmatig tegenkomen om de socials.

op

🌴 Stap in mijn wereld als Stagiair bij Bo Curaçao!🌴

Bon Dia! Ik ben Meagan, een 21-jarige student uit Utrecht. Ik volg de studie International Business, bij Avans Hogeschool. Ik droom er al jaren van om een stage te volgen op Curaçao, en raad eens waar mijn pad me naartoe heeft geleid? Juist, naar het prachtige Curaçao.

Dus, of je nu droomt van het wonen op een tropische eiland, geïnteresseerd bent in het leven van een buitenlandse stagiair, of gewoon op zoek bent naar wat meer informatie, je bent van harte welkom om deel uit te maken van mijn reis op Curaçao. Want laten we eerlijk zijn, wie zou nou niet willen stage lopen onder de Caribische zon?

op

De Ultieme Inpaklijst voor Een Half Jaar op Curaçao: Zon, Zee en Avontuur!

Een halfjaar op Curaçao doorbrengen is een droom die uitkomt voor velen. De prachtige stranden, kleurrijke cultuur en het heerlijke klimaat maken het een bestemming die je nooit meer wil vergeten. Maar voordat je je avontuur begint, is het van belang om goed voorbereid te zijn.

op

Hi toekomstige stagiaire! Welkom bij de Bo Curaçao-familie! Je staat op het punt om een ongelooflijk avontuur te beginnen op het prachtige eiland Curaçao! Om je te helpen het meeste uit deze ervaring te halen, hebben we een lijst samengesteld met essentiële tips die jouw stage zowel productief als plezierig maakt.

op

Onze stagiaire Merel neemt jullie met haar vlogs mee tijdens haar periode op Curaçao. Door middel van de vlogs krijgen jullie een beter beeld van het prachtige eiland en hoe stage lopen op Curaçao is. Kijken jullie gezellig mee?