Blogs

op

In deze vlog nemen onze stagiaires Romy en Julia jullie mee in hun tweede week van stage op Curaçao. De stagiaires nemen jullie mee naar Willemstad en staat het weekend weer vol met leuke activiteiten!

op

In deze vlog maken jullie kennis met de nieuwe stagiaires, Romy, Jette en Julia van Bo Curaçao. Zij komen het team van Bo Curaçao vanaf september 2021 versterken. Zij nemen jullie mee in de eerste week van hun stage op Curaçao en proberen jullie een beeld te geven van het studentenleven.

op

Bon dia! Mijn naam is Romy Schmitt. Ik ben 22 jaar en één van de drie nieuwe stagiaires van Bo Curaçao. Voor een periode van vijf maanden help ik jullie mee in de zoektocht naar een onvergetelijke stage op het eiland. Ook zullen jullie mij zien op de verschillende social media kanalen van Bo Curaçao waarin ik jou samen met Jette en Julia een beeld geef van het veelzijdige studentenleven.

op

Het avontuur is begonnen! Twee weken geleden ben ik aangekomen op dit prachtige eiland, Curaçao. Afgelopen zomer heb ik de studie Creative Marketing and Sales afgerond. Toen ik deze kans kreeg, om ervaring op te doen in het buitenland, kon ik dat niet aan mij voorbij laten gaan. Na twee weken op dit eiland, voelt dit al aan als thuis. De sfeer, de mooie stranden, de mensen en natuurlijk Bo Curacao zorgen ervoor dat de tijd voorbij vliegt. Dit wordt een avontuur om nooit te vergeten!

op

UPDATE 12 augustus 2021
Op het moment van schrijven is er weer een persconferentie geweest op Curaçao. Door de stijging in besmettingen vullen de IC bedden zich ook weer langzaam in het ziekenhuis. Omdat het eiland maar 1 ziekenhuis heeft kan er niet meer ruimte worden gecreëerd dan er nu is. Hierdoor is er ook minder ruimte voor reguliere zorg, personeels te kort en dit betekend dus weer dat de maatregelen weer aangescherpt worden voor in ieder geval 3 weken. Hier een korte samenvatting van de maatregelen van 13 augustus: avondklok van 24.00 tot 04.30. Niet meer dan 100 bezoekers per activiteit toegestaan. Dansen en harde muziek is daarbij niet toegestaan. Ook voor beachclubs geldt een maximum van 100 bezoekers. Er moet dan wel 2 meter afstand gehouden worden, er mag niet gedanst worden, geen harde muziek en alle bezoekers moeten geregistreerd worden.Op boten zijn ook maximaal 100 personen toegestaan, mits de boot deze ruimte biedt. Bij betreden van winkels en is het dragen van een mondkapje verplicht. 11 Augustus lagen er 34 in het ziekenhuis, waarvan 16 op de IC. Het totaal aantal actieve cases op het moment van schrijven op Curaçao zijn 633. De afgelopen dagen is het aantal actieve besmettingen tussen de 550 en 630. Op het moment van schrijven zijn er 84.083 volledig gevaccineerd.

Mocht je nog meer vragen hebben over de huidige maatregelen bezoek dan Gobiernu.cw, Paradise FM of neem contact met ons op.

Bekijk ook onze speciale voorwaarden: blog: speciale COVID-19 voorwaarden.

op

In deze tweede vlog neemt onze stagiaire Charlotte jullie mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. Zo gaan de studenten uiteten, het ek voetbal kijken, naar de happy hours, maar ook sporten om gezond te blijven.