Blogs

op

De afgelopen week hebben de studenten van ons studentenhuis Casa de Palmera grootst uitgepakt tijdens de kerst. Buiten het feit dat het hele huis rijkelijk versierd was met alle kerstversiering die zij konden vinden. Hebben de studenten groepjes gevormd van drie á vier studenten per groep om een groots diner te organiseren. Iedereen nam zijn taak erg serieus waardoor het er allemaal echt fantastisch uit zag, zowel het eten als de opmaak van de tafel.

op

** UPDATE 11 januari 2021**
Inmiddels gaat het al weer een tijdje goed met de cijfers op Curaçao. Zo zijn er de afgelopen tijd veel personen getest, maar zijn er weinig mensen positief getest. Ook zijn er veel mensen genezen. Curaçao was op code oranje gezet, aangezien veel mensen positief getest werden. Maar nu het beter gaat met de cijfers staat Curaçao daarom niet meer op oranje. Op de website van buitenlandse zaken staat: "Omdat er in Nederland een lockdown is, is de kleur van het reisadvies voor Curaçao ‘oranje’

op

De weekenden hier in Curaçao zijn net iets anders dan die in Nederland. In de vorige vlog kan je in het weekendoverzicht zien wat er in het algemeen hier allemaal te doen is op het eiland. In deze vlog nemen Jay en Suus je mee in hoe een boottrip er hier in curaçao uitziet!

op

In deze vlog laat Jay zien hoe een dagtrip op Curacao eruit ziet. Oftewel, je wordt meegenomen in een trip naar Klein Curaçao met het Casa de Palmera studentenhuis.