Vlogs stagiaires

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. Deze week is alweer haar laatste stageweek net als voor veel andere studenten. De meeste studenten vertrekken eind januari en de nieuwe lichting komt tussen nu en begin februari aan. Het wordt de komende tijd dus een gezellige mix tussen de nieuwe en oude lichting in de studentenhuizen!

op

**UPDATE 12 januari 2022*
6 januari is er weer een persconferentie geweest omtrent de ontwikkelingen rondom covid-19 op het eiland. De premier heeft een timeout ingelast voor het eiland. Dit betekend dat de maatregelen wat zijn aangescherpt voor 10 dagen. De avondklok is nu van 22:00 tot 4:30 uur, restaurants en andere horecagelegenheden moeten sluiten om 9 uur. Alle events zijn gecanceld, ook laag risico events.

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. Deze week waren haar moeder en zusje op bezoek, was het kerst en stegen helaas de corona besmettingen na een lange tijd weer op het eiland, dus ook in de studentenhuizen…

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. De afgelopen week was gezellig. De coronabesmettingen gaan nog steeds erg goed, waardoor er veel feestjes zijn op het eiland. Wel moet je volledig gevaccineerd zijn en dit kunnen aantonen aan de hand van een QR-code.

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Romy jullie weer mee in haar week als student op Curaçao. De afgelopen week heeft zij wat uitstapjes gemaakt met haar huisgenoten waaronder een e-scooter tour door Willemstad, de Curaçao Ostrich Farm en Shete Boka.

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. Vorige week was haar vader op bezoek. Deze week werd bracht zij daarom veel tijd door met haar huisgenoten. Ook moesten er aardig wat feestjes worden ingehaald. De welbekende happy hours, themafeestjes, een busfeestje, een bootfeestje en tot slot een optreden van Maan!