op

Reizen en ontdekken is iets dat altijd in mijn bloed heeft gezeten. Nu de grenzen vervagen en de buitenlandse stagemogelijkheden oneindig zijn maak ik daar goed gebruik van. Eerder liep ik al stage in Malta en in Zuid-Afrika en de komende 4,5 maand ga ik proeven van het eiland Curaçao, waar ik werkzaam ben bij Bo Curaçao.

op

Al enkele maanden geleden keek ik uit naar dit mooie avontuur en inmiddels ben ik alweer drie weken geleden aangekomen op dit prachtige eiland. Met plezier had ik mijn koffers al een week voor vertrek ingepakt, in de laatste week heb ik afscheid genomen van mijn vrienden en familie en op 11 augustus 2020 vertrok ik eindelijk richting het eiland.

op

"Midden in het begin van een nieuw avontuur, kwam er abrupt een eind aan mijn stageperiode door het vreselijke Corona virus". Lees hier de afscheidsblog van onze stagiaire Iris!

op

De komende weken nemen wij jullie mee terug in de tijd! 🔙🌴
Een aantal oud stagiaires vertellen over hun toffe stagetijd op Curaçao. Vol enthousiasme vertellen zij over hun stageplek, nemen ze je mee naar hun mooiste herinnering en vertellen zij wat ze het meeste missen aan Curaçao! ☀️

op

Inmiddels zijn we weer een aantal maanden verder en is er veel verandert op het eiland en in de wereld. Inmiddels zijn Nederlanders weer welkom op het eiland vanaf 1 juli 2020, mits ze een test doen 72 uur van te voren, en deze negatief is. De verplichte quarantaine is niet meer van toepassing.