Blogs

op

Op dit moment is Curacao in lockdown. Deze lockdown is ingegaan op 24 maart. Door de lockdown kunnen wij als studentenhuis natuurlijk geen feestjes buiten huis organiseren, dus we proberen het zo leuk mogelijk te maken in Casa de Palmera zelf en dan lukt goed! Het is super leuk dat iedereen altijd thuis is en je leert je huisgenoten nog beter kennen in deze periode.

op

Benieuwd hoe een weekend van een student op Curaçao eruit ziet? In deze vlog neem ik jullie mee in mijn weekend. Zo valt de happy hour op Mambo Beach natuurlijk niet te missen. Elke vrijdagavond zijn de meeste studenten op het eiland hier te vinden. De happy hour is de perfecte plek om andere studenten te ontmoeten en vrienden van het eiland weer tegen te komen. Vaak gaan we na de happy hour door naar een restaurantje of trukki pan om wat te eten. Bij Mambo Beach zijn er verschillende restaurants te vinden waar je een lekker hapje kunt eten. Zo kwamen wij bij El Grill & Mexicano terecht waar je gezellig kan zitten met een grote groep.

op

Via onze social media kanalen merkten we dat er veel vragen kwamen vanuit studenten die graag stage willen lopen op Curaçao. Hierdoor zijn we op het idee gekomen om een Q&A te organiseren waarbij studenten uit Casa de Palmera: Jelle, Bas, Nova en Fiene vragen beantwoorden. Via Instagram konden studenten vragen doorsturen en zo hebben wij geprobeerd alle vragen te beantwoorden in de video.

op

We hadden al heel veel over busfeesten gehoord van andere stagiaires op Curacao, maar eindelijk mochten we het zelf meemaken. Alle studenten van Casa de Palmera hadden zondag een busfeestje georganiseerd. Wij wonen met 25 in een huis en je mag met 25 in de bus, dus dat kwam perfect uit. Zo konden wij dit met een huishouden doen.

op

In deze vlog neem ik je mee in de eerste helft van mijn stageperiode op Curacao. Ik ging uiteten bij de visserij, naar happy hours bij Madero en Wet and Wild, snorkelen en bordjes schilderen bij Tugboat beach, lunchen bij Mood en chillen met mijn huisgenoten.