Blogs

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. Veel stagiaires op Curaçao krijgen familie op bezoek. Voor Jette was afgelopen week haar vader langsgekomen. Samen hebben zij een paar dagen genoten van het eiland door veel verschillende plekken te bezoeken en uiteten te gaan.

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar week als stagiaire op Curaçao. Op dit moment zit zij alweer op de helft van haar stageperiode. De tijd vliegt voorbij door de leuke dingen die samen ondernomen worden. Deze week gingen de corona versoepelingen in op het eiland. Vanaf nu geldt er geen afstand meer, ook geen beperkt aantal mensen en mag er weer gedanst worden met harde muziek, mits iedereen gevaccineerd is.

op

In deze vlog nemen onze stagiaires Romy en Julia jullie mee in een week vol met feestjes. De maatregelen op Curaçao omtrent Covid-19 zijn versoepeld en evenementen zijn weer toegestaan onder de maximale capaciteit, mits volledig gevaccineerd. Ze breken de week met een Happy Hour bij Madero, de ideale manier om andere studenten te ontmoeten en even te ontspannen na een drukke dag op stage.

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar week als stagiaire op Curaçao. De week begon met een etentje bij De Visserij. De Visserij is gevestigd in de Piscadera baai en heeft als doel de lokale vissers op Curaçao te steunen. De lokale vissers brengen hun vangsten rechtstreeks naar het restaurant. De menukaart van De Visserij is daarom elke dag anders. Jette heeft heerlijk genoten van de tonijn en garnalen. Iets te veel besteld, maar enorm lekker gegeten voor relatief weinig geld!

op

In deze vlog nemen Romy en Julia jullie mee in een week vol activiteiten. De stagiaires hadden een leuk weekend voor de boeg! Wegens corona stonden de stagiaires vroeg in de rij voor de Happy Hour en met succes! Na een gezellige avond hebben ze de zaterdag doorgebracht op het strand en in de avond genoten van heerlijke cocktails. Zondag hadden ze een bootfeestje op de planning staan! Studentenhuis Casa de Iguana is met de een partyboot naar Fuikbaai gevaren, hoe leuk!

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar week als stagiaire op Curaçao. Op dit moment is zij alweer een maand op het eiland en voelt zij zich helemaal thuis. Deze week is er af en toe een etentje, soms een avondje rustig aan, maar ook deze week gaan de studenten weer fanatiek sporten. In het weekend was het tijd voor een nieuw themafeest: de foute party, ook vond zondagavond de eerste happy hour plaats op het strand van Mambo Beach.