op

In deze tweede vlog neemt onze stagiaire Charlotte jullie mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. Zo gaan de studenten uiteten, het ek voetbal kijken, naar de happy hours, maar ook sporten om gezond te blijven.

op

We hadden al heel veel over busfeesten gehoord van andere stagiaires op Curacao, maar eindelijk mochten we het zelf meemaken. Alle studenten van Casa de Palmera hadden zondag een busfeestje georganiseerd. Wij wonen met 25 in een huis en je mag met 25 in de bus, dus dat kwam perfect uit. Zo konden wij dit met een huishouden doen.

op

Zit jij tijdens de feestdagen voor je stage op Curaçao? Dan heb je geluk! Hieronder de redenen waarom het een aanrader is om nu een ticket te boeken naar Dushi Korsou (ook al liggen de prijzen van vliegtickets vrij hoog rond december). Waar vier jij dit jaar Kerst en Oud & Nieuw?

op

Meer dan 100 studenten, gezelligheid, een zwembad, gratis drinken en je mede-stagiaires leren kennen, dat is hoe je de welkomstborrel van Bo Curaçao kan omschrijven.

op

Wat is er allemaal te doen op Curaçao? Best een belangrijke vraag wanneer je stage gaat lopen op het eiland. Want naast jouw rol als stagiair, wil je in je vrije tijd natuurlijk ook het eiland verkennen. Lees gauw verder over de door ons aangeraden top 10 hoogtepunten op Curaçao!

op

Voor mij zijn de feestdagen aan het uiteinde van de maand december tot nu toe ieder jaar het moment geweest om extra aandacht aan familie te besteden. Dit jaar was dat natuurlijk allemaal niet van toepassing. Dit jaar stonden de feestdagen niet in het teken van familie, maar van keihard feesten.