Vlog 8: Stagiaires Romy en Julia

op

In deze vlog nemen onze stagiaires Romy en Julia jullie mee in een week vol met feestjes. De maatregelen op Curaçao omtrent Covid-19 zijn versoepeld en evenementen zijn weer toegestaan onder de maximale capaciteit, mits volledig gevaccineerd. Ze breken de week met een Happy Hour bij Madero, de ideale manier om andere studenten te ontmoeten en even te ontspannen na een drukke dag op stage.

Feestjes
Het weekend is in zicht en samen met wat huisgenoten van studentenhuis Casa de Iguana werd er genoten van een heerlijk ontbijtje. Op zondag was het tijd voor een boottochtje. Bijna iedere zondag verzamelen meerdere boten zich van 12:00 tot 17:00 bij Fuikbaai. Er wordt dan genoten van muziek, de zon en het gezelschap van andere boten. De ideale manier om er even tussenuit te zijn en het mooie blauwe water van Curaçao op te gaan.

Op dinsdag was het tijd voor Bar P, een leuk barretje in Willemstad waar het iedere dinsdag studentenavond is. Veel verschillende studentenhuizen ontmoeten elkaar hier onder het genot van een drankje. Samen met de huisgenoten van Casa de Iguana werd er een feestje gebouwd.

Secret event
Naast al het feesten wordt er ook nog steeds serieus gewerkt, Romy en Jette zijn druk bezig met de voorbereidingen van het secret event van Bo Curaçao die binnenkort plaatsvindt. Benieuwd naar het secret event en hoe de voorbereidingen gaan? Houd dan zeker onze socials in de gaten.

Bekijk hier de vlog: