Welkomst event Bo Curacao 2016

op

Meer dan 100 studenten, gezelligheid, een zwembad, gratis drinken en je mede-stagiaires leren kennen, dat is hoe je de welkomstborrel van Bo Curaçao kan omschrijven.

Vorige week vrijdag verwelkomde het team van Bo Curaçao in samenwerking met een van de studentenhuizen, alle nieuwe stagiaires om hun onvergetelijke tijd op dit prachtige eiland in te luiden.

Terwijl jullie voorgaande weken druk bezig waren met koffers inpakken en afscheid nemen van vrienden en familie, waren wij bezig met de voorbereidingen voor de welkomsborrel. We wilden graag jullie een warm welkom heten omdat het niet zo maar iets is, verhuizen naar de andere kant van de wereld. Aangezien alle stagiaires hier in dezelfde situatie zitten, leek het ons een leuk idee om jullie allemaal samen te brengen onder het genot van een heerlijke borrel en leuke muziek. Na veel brainstormen, overleg en afspraken maken, was het plan rond en keken wij er naar uit om jullie allemaal te verwelkomen!

Het studentenhuis waar de borrel plaats vond, is een van de grootste studentenhuizen die wij aanbieden. Er is een bar, een zwembad en er wonen meer dan 75 gezellige studenten.
Om 19.00 begon de avond en werden de eerste bandjes uitgedeeld aan de studenten van Bo Curaçao. Naast de drankjes die werden besteld aan de bar, werden er ook Lavish-shotjes uitgedeeld. Nu zal jij je wel afvragen, wat is Lavish? Lavish is een nieuwe alcoholische drank op Curaçao. Het is vodka in een blik gemixed met diverse smaken zoals cranberry, pineapple- coconut, mango maar ook de oude vertrouwde mix met redbull.
Na afloop van de borrel vertrokken de studenten richting Kokomo Beach om daar te verder te feesten op de Fullmoonparty. De meeste studenten vertrokken met de partybus naar het strandfeest.

Het was een gezellige avond en we hebben veel positieve reacties gekregen van studenten. We willen iedereen die aanwezig was bedanken voor het leuke feest! En voor de toekomstige stagiaires, jullie zijn bij deze van harte welkom op onze welkomstborrel volgend semester!

welkomstborrel-bo-curacao12

welkomstborrel-bo-curacao17

welkomstborrel-bo-curacao23

welkomstborrel-bo-curacao35

welkomstborrel-bo-curacao44

Meer foto's bekijk je hier.

Hoe was de welkomstborrel van september 2018? Dat lees je hier.