Blogs

op

UPDATE 12 augustus 2021
Op het moment van schrijven is er weer een persconferentie geweest op Curaçao. Door de stijging in besmettingen vullen de IC bedden zich ook weer langzaam in het ziekenhuis. Omdat het eiland maar 1 ziekenhuis heeft kan er niet meer ruimte worden gecreëerd dan er nu is. Hierdoor is er ook minder ruimte voor reguliere zorg, personeels te kort en dit betekend dus weer dat de maatregelen weer aangescherpt worden voor in ieder geval 3 weken. Hier een korte samenvatting van de maatregelen van 13 augustus: avondklok van 24.00 tot 04.30. Niet meer dan 100 bezoekers per activiteit toegestaan. Dansen en harde muziek is daarbij niet toegestaan. Ook voor beachclubs geldt een maximum van 100 bezoekers. Er moet dan wel 2 meter afstand gehouden worden, er mag niet gedanst worden, geen harde muziek en alle bezoekers moeten geregistreerd worden.Op boten zijn ook maximaal 100 personen toegestaan, mits de boot deze ruimte biedt. Bij betreden van winkels en is het dragen van een mondkapje verplicht. 11 Augustus lagen er 34 in het ziekenhuis, waarvan 16 op de IC. Het totaal aantal actieve cases op het moment van schrijven op Curaçao zijn 633. De afgelopen dagen is het aantal actieve besmettingen tussen de 550 en 630. Op het moment van schrijven zijn er 84.083 volledig gevaccineerd.

Mocht je nog meer vragen hebben over de huidige maatregelen bezoek dan Gobiernu.cw, Paradise FM of neem contact met ons op.

Bekijk ook onze speciale voorwaarden: blog: speciale COVID-19 voorwaarden.

op

Via onze social media kanalen merkten we dat er veel vragen kwamen vanuit studenten die graag stage willen lopen op Curaçao. Hierdoor zijn we op het idee gekomen om een Q&A te organiseren waarbij studenten uit Casa de Palmera: Jelle, Bas, Nova en Fiene vragen beantwoorden. Via Instagram konden studenten vragen doorsturen en zo hebben wij geprobeerd alle vragen te beantwoorden in de video.

op

Tijdens je inschrijving vragen we altijd je cv op te sturen, hierdoor zien we veel cv’s voorbijkomen, daarnaast hebben we veel contact met managers en weten we wat ze willen zien en daarom deze blog.