Blogs

op

De officiële taal op Curaçao is Papiamentu. Ondanks dat er op veel plekken Nederlands of Engels wordt gesproken, is het toch handig om Papiamentu te spreken in sommige gevallen. In deze blog leggen wij je uit waarom en hebben we een speciale aanbieding voor stagiaires.

op

Kom jij stage lopen op het prachtige Curaçao? Dan is een TukTok huren een leuke tip! Lekker touren van strand tot strand met je vrienden of familie, dat klinkt toch heerlijk? Janna car rental maakt het mogelijk!

op

Je komt op aan Curaçao om stage te lopen, je wilt dan mobiel bereikbaar blijven en vooral online kunnen wanneer jou dat uitkomt, maar hoe werkt dit nou eigenlijk? Wij leggen je uit hoe de mobiele data op Curaçao werkt, wat het kost en hoe je met prepaid internet op Curaçao heel ver komt.

op

UPDATE 17 MEI 2022
Per 23 maart 2022 zijn alle corona-maatregelen vervallen. Dat betekent o.a.:
– Geen test meer nodig, ook niet voor de (terug)reis van Curacao naar Nederland.
– Geen mondkapjes meer: formeel nog wel in het vliegtuig maar KLM en TUI hebben aangegeven niet hierop te handhaven.
– Geen verplichte social distancing of samenscholingverbod.
– Per 4 mei 2022 is ook de eis voor een goede reisverzekering vervallen.

op

Via onze social media kanalen merkten we dat er veel vragen kwamen vanuit studenten die graag stage willen lopen op Curaçao. Hierdoor zijn we op het idee gekomen om een Q&A te organiseren waarbij studenten uit Casa de Palmera: Jelle, Bas, Nova en Fiene vragen beantwoorden. Via Instagram konden studenten vragen doorsturen en zo hebben wij geprobeerd alle vragen te beantwoorden in de video.