Blogs

op

** UPDATE 11 januari 2021**
Inmiddels gaat het al weer een tijdje goed met de cijfers op Curaçao. Zo zijn er de afgelopen tijd veel personen getest, maar zijn er weinig mensen positief getest. Ook zijn er veel mensen genezen. Curaçao was op code oranje gezet, aangezien veel mensen positief getest werden. Maar nu het beter gaat met de cijfers staat Curaçao daarom niet meer op oranje. Op de website van buitenlandse zaken staat: "Omdat er in Nederland een lockdown is, is de kleur van het reisadvies voor Curaçao ‘oranje’

op

Tijdens je inschrijving vragen we altijd je cv op te sturen, hierdoor zien we veel cv’s voorbijkomen, daarnaast hebben we veel contact met managers en weten we wat ze willen zien en daarom deze blog.

op

Ben jij bijna klaar met je stage op het prachtige Curaçao? Wil jij graag een nieuwe uitdaging aan gaan? Wil jij nog niet terug naar Nederland en meer uit het (eiland) leven halen? Wij van Grenzelooswerk bieden jou de mogelijkheid om gemakkelijk en veilig een fantastische baan in het buitenland te vinden.

op

Hoe zit het met de veiligheid op Curaçao? Dat is iets wat natuurlijk belangrijk is om te weten voordat
je besluit om stage te gaan lopen op dit Tropische eiland. Zelf vond ik het vooral fijn om dit te horen van studenten zoals ik, die hier zelf voor een langere tijd gewoond hebben en om hun ervaringen te horen. Vandaar dat ik ook heb besloten om mijn eigen ervaringen hierover te delen.