Vlogs stagiaires

op

In deze vlog geeft Bo jullie weer een kijkje in haar leven op Curaçao. Zo heeft ze weer verschillende activiteiten ondernomen, van een safaritour bij de struisvogels tot een bezoekje aan de Aloë Vera plantage.

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. Deze week is alweer haar laatste stageweek net als voor veel andere studenten. De meeste studenten vertrekken eind januari en de nieuwe lichting komt tussen nu en begin februari aan. Het wordt de komende tijd dus een gezellige mix tussen de nieuwe en oude lichting in de studentenhuizen!

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. Deze week waren haar moeder en zusje op bezoek, was het kerst en stegen helaas de corona besmettingen na een lange tijd weer op het eiland, dus ook in de studentenhuizen…

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. De afgelopen week was gezellig. De coronabesmettingen gaan nog steeds erg goed, waardoor er veel feestjes zijn op het eiland. Wel moet je volledig gevaccineerd zijn en dit kunnen aantonen aan de hand van een QR-code.

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. Vorige week was haar vader op bezoek. Deze week werd bracht zij daarom veel tijd door met haar huisgenoten. Ook moesten er aardig wat feestjes worden ingehaald. De welbekende happy hours, themafeestjes, een busfeestje, een bootfeestje en tot slot een optreden van Maan!

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. Veel stagiaires op Curaçao krijgen familie op bezoek. Voor Jette was afgelopen week haar vader langsgekomen. Samen hebben zij een paar dagen genoten van het eiland door veel verschillende plekken te bezoeken en uiteten te gaan.