Blogs

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar week als stagiaire op Curaçao. De week begon met een etentje bij De Visserij. De Visserij is gevestigd in de Piscadera baai en heeft als doel de lokale vissers op Curaçao te steunen. De lokale vissers brengen hun vangsten rechtstreeks naar het restaurant. De menukaart van De Visserij is daarom elke dag anders. Jette heeft heerlijk genoten van de tonijn en garnalen. Iets te veel besteld, maar enorm lekker gegeten voor relatief weinig geld!

op

In deze vlog nemen Romy en Julia jullie mee in een week vol activiteiten. De stagiaires hadden een leuk weekend voor de boeg! Wegens corona stonden de stagiaires vroeg in de rij voor de Happy Hour en met succes! Na een gezellige avond hebben ze de zaterdag doorgebracht op het strand en in de avond genoten van heerlijke cocktails. Zondag hadden ze een bootfeestje op de planning staan! Studentenhuis Casa de Iguana is met de een partyboot naar Fuikbaai gevaren, hoe leuk!

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar week als stagiaire op Curaçao. Op dit moment is zij alweer een maand op het eiland en voelt zij zich helemaal thuis. Deze week is er af en toe een etentje, soms een avondje rustig aan, maar ook deze week gaan de studenten weer fanatiek sporten. In het weekend was het tijd voor een nieuw themafeest: de foute party, ook vond zondagavond de eerste happy hour plaats op het strand van Mambo Beach.

op

In deze vlog nemen onze stagiaires Romy en Julia jullie mee in hun derde week van stage op Curaçao. Zo komt er een goede vriendin op bezoek, gaat Julia met haar ouders naar Klein Curacao en wordt er een themafeest georganiseerd!

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie mee in een van haar eerste weken stage op Curaçao. Deze week stonden er voor haar wat etentjes en veel feestjes op de planning!

op

In deze vlog nemen onze stagiaires Romy en Julia jullie mee in hun tweede week van stage op Curaçao. De stagiaires nemen jullie mee naar Willemstad en staat het weekend weer vol met leuke activiteiten!