Blogs

op

Afgelopen zaterdag zijn de studenten van ons studentenhuis gaan schieten op de schietbaan van El Hage. El Hage is een van de oudste en tevens meest vertrouwde schietbanen op het eiland. Via Bo Curacao konden de studenten zich inschrijven om voor een leuke prijs te schieten met meerdere handguns, riffles en een shotgun! Onze student Max neemt jullie mee op deze mooie dag door middel van zijn derde vlog.

op

In deze vlog laat Jay zien hoe een dagtrip op Curacao eruit ziet. Oftewel, je wordt meegenomen in een trip naar Klein Curaçao met het Casa de Palmera studentenhuis.

op

Vandaag gaan onze studenten Jay en Max op pad om leuke hotspots van Curacao vast te leggen om jullie een beter inzicht te geven van de mooiste plekjes van het eiland. Ze gaan langs bij Zanzibar, Mambo beach, Punda en Otrobanda. Ze maken leuke filmpjes, foto's en drone shots die wij als promotie materiaal gebruiken. Wij hopen dat jullie ervan genieten!

op

In deze blog vertelt Jayresa hoe het is om stage te lopen op Curacao. Ze heeft ook een vlog opgenomen waarin tevens te zien is hoe haar studentenkamer en de weekenden eruit zien als je op Curacao komt wonen.

op

In deze periode gaan onze stagiair(e)s vlogs bijhouden om jullie een beter inzicht te geven van het eiland! Zo stelt onze nieuwe stagiaire Max zich voor, laat hij een stukje van het huis zien en gaat hij naar een happy hour bij Chill.