Blogs

op

Bon dia!! Mijn naam is Lisa Aarnoutse en ben 21 jaar. Ik heb Dordrecht ingeruild voor het zonnige Curaçao. Inmiddels ben ik alweer 3 weken op het eiland en ik kan je zeggen dat de tijd voorbij vliegt! Toen ik 3 weken geleden aankwam op het eiland werd ik warm ontvangen door het team van Bo Curaçao op het vliegveld en later ook in mijn nieuwe huis. Sindsdien heb ik het alleen maar naar mijn zin gehad en kijk uit naar de komende maanden. In deze blog zal ik me kort even aan jullie voorstellen en vertellen waar ik me op Curacao zoal mee bezig houd.

op

Mijn naam is Sam van Batenburg, 22 jaar en vierdejaars student van de opleiding Creative Business op de Hogeschool van Amsterdam. Op 29 augustus ben ik begonnen als de nieuwe marketing stagiaire van Bo Curaçao. Hier zal ik tot 22 januari 2023 stage lopen, het eiland verkennen en met mijn cameralens de mooiste plaatjes en video’s schieten.

op

Mijn naam is Maud Wolbert, 20 jaar oud en ik kom uit het prachtige Twente, Oldenzaal om precies te zijn.
In het kort, ik ben een enthousiast en ondernemend iemand die niet snel nee zegt tegen een avontuur. Vanaf september 2022

op

Wie is June?
Hi,
ik ben June Timmer, 21 jaar oud en de nieuwe stagiaire bij Bo Curaçao. Ik ben geboren en getogen in Nieuwerkerk aan den IJssel een dorpje net iets buiten Rotterdam. Op het moment ben ik bezig met mijn studie Bedrijfskunde aan de Aeres hogeschool in Dronten. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar en bij Bo Curaçao zal ik mijn afstudeerstage lopen, zodat ik begin volgende schooljaar mijn hbo diploma in de pocket heb.
Nieuwsgierig naar wat ik nog verder doe? Lees dan vooral verder :)

op

Bon dia!
Mijn naam is Jennifer Dijkstra, 22 jaren jong en kom uit het mooie Friesland, Harkema. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van mijn studie en heb besloten om een groot avontuur aan te gaan door te gaan stagelopen bij Bo Curaçao. Ik volg de opleiding Executive Office management via Schoevers in Utrecht.

op

Deze week neemt Bo jullie weer mee in haar avontuur op het zonnige Curacao. Zo is er te zien hoe koningsdag op het eiland gevierd wordt, is haar broertje opzoek en heeft Casa de Palmera gewonnen met het beste huisfeestje bij Wet & Wild. Tot slot laten Hannah en Linda zien hoe je alsnog sportief kunt blijven tussen al de happy hours door.