Blogs

op

Bon dia! Mijn naam is Meike de Jong, ik ben 22 jaar en vierdejaars Tourism Management student aan NHL-Stenden in Leeuwarden. Ik woon in Groningen en geniet enorm van het leuke studentenleven daar, maar voor 4,5 maand heb ik het koude, regenachtige Groningen ingeruild voor het heerlijk zonnige en altijd gezellige Curaçao.

op

Vandaag gaan onze studenten Jay en Max op pad om leuke hotspots van Curacao vast te leggen om jullie een beter inzicht te geven van de mooiste plekjes van het eiland. Ze gaan langs bij Zanzibar, Mambo beach, Punda en Otrobanda. Ze maken leuke filmpjes, foto's en drone shots die wij als promotie materiaal gebruiken. Wij hopen dat jullie ervan genieten!

op

Vandaag zijn 6 van onze studenten gaan duiken bij Blue Bay. Een van onze eigen studenten werkt op de marketing afdeling van Blue Bay dive en heeft ervoor gezorgd dat deze dag in goede banen is verlopen. De studenten hebben allemaal een introduik gedaan en kunnen er nu voor kiezen om hen Padi te gaan halen. Onze stagiair Max heeft deze dag gefilmd en neemt jullie mee in zijn tweede vlog, veel kijk lees- en kijkplezier!

op

In deze blog vertelt onze nieuwe stagiaire 'Jayresa' hoe het is om voor de tweede keer terug te komen om stage te lopen op het eiland.

op

Reizen en ontdekken is iets dat altijd in mijn bloed heeft gezeten. Nu de grenzen vervagen en de buitenlandse stagemogelijkheden oneindig zijn maak ik daar goed gebruik van. Eerder liep ik al stage in Malta en in Zuid-Afrika en de komende 4,5 maand ga ik proeven van het eiland Curaçao, waar ik werkzaam ben bij Bo Curaçao.

op

Bon bini bij mijn voorstelblog. Mijn naam is Iris. Ik ben 21 jaar en ik ben net gearriveerd op bon Curaçao om mijn afstudeerstage te volbrengen bij Bo Curaçao.