Blogs

op

Mijn naam is Charlotte ten Haave, ik ben 19 jaar oud en de nieuwe stagiaire bij Bo Curaçao. Ik studeer International Business Management in Amsterdam. Ik woon nu nog in Eemnes, met mijn moeder en zusjes. Maar
wanneer ik terugkom vanuit Curaçao zal ik permanent naar Amsterdam verhuizen.

op

Na maanden uitkijken naar dit avontuur ben ik eindelijk aangekomen op Curaçao! Op 28 januari ben ik op het vliegtuig gestapt en 10 uur later geland op Hato, het vliegveld van Curaçao. Het weer, de mensen en de sfeer hebben er meteen voor gezorgd dat ik mij thuis voel op dit eiland. Ik ben heel erg blij dat ik in deze periode stage kan lopen op Curaçao en hier de komende 4,5 maand mijn studentenleven voort kan zetten.

op

Bon dia!! Ik ben Nova, de nieuwe stagiaire van Bo Curaçao. Twee weken geleden ben ik geland op Curacao en ik zal hier tot midden juni blijven. Ik kijk enorm veel uit naar deze 4,5 maand. Ik houd heel veel van reizen en het is mijn droom om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Deze stage op Curaçao is het perfecte begin om deze droom in vervulling te laten komen!

op

Bon dia! Mijn naam is Meike de Jong, ik ben 22 jaar en vierdejaars Tourism Management student aan NHL-Stenden in Leeuwarden. Ik woon in Groningen en geniet enorm van het leuke studentenleven daar, maar voor 4,5 maand heb ik het koude, regenachtige Groningen ingeruild voor het heerlijk zonnige en altijd gezellige Curaçao.

op

Vandaag zijn 6 van onze studenten gaan duiken bij Blue Bay. Een van onze eigen studenten werkt op de marketing afdeling van Blue Bay dive en heeft ervoor gezorgd dat deze dag in goede banen is verlopen. De studenten hebben allemaal een introduik gedaan en kunnen er nu voor kiezen om hen Padi te gaan halen. Onze stagiair Max heeft deze dag gefilmd en neemt jullie mee in zijn tweede vlog, veel kijk lees- en kijkplezier!

op

In deze blog vertelt onze nieuwe stagiaire 'Jayresa' hoe het is om voor de tweede keer terug te komen om stage te lopen op het eiland.