Blogs

op

Bon dia!

Ik ben Jette Molenaar, 20 jaar oud en één van de drie nieuwe stagiaires van Bo Curaçao. Na enorm lang gewacht te hebben, ben ik hier dan eindelijk! Op mijn favoriete eiland Curaçao. De komende 5 maanden zal ik jullie meenemen in mijn leven als stagiaire hier en mij inzetten om voor jullie net zo'n geslaagde stageperiode te regelen!

op

Bon dia! Mijn naam is Romy Schmitt. Ik ben 22 jaar en één van de drie nieuwe stagiaires van Bo Curaçao. Voor een periode van vijf maanden help ik jullie mee in de zoektocht naar een onvergetelijke stage op het eiland. Ook zullen jullie mij zien op de verschillende social media kanalen van Bo Curaçao waarin ik jou samen met Jette en Julia een beeld geef van het veelzijdige studentenleven.

op

Het avontuur is begonnen! Twee weken geleden ben ik aangekomen op dit prachtige eiland, Curaçao. Afgelopen zomer heb ik de studie Creative Marketing and Sales afgerond. Toen ik deze kans kreeg, om ervaring op te doen in het buitenland, kon ik dat niet aan mij voorbij laten gaan. Na twee weken op dit eiland, voelt dit al aan als thuis. De sfeer, de mooie stranden, de mensen en natuurlijk Bo Curacao zorgen ervoor dat de tijd voorbij vliegt. Dit wordt een avontuur om nooit te vergeten!

op

Mijn naam is Charlotte ten Haave, ik ben 19 jaar oud en de nieuwe stagiaire bij Bo Curaçao. Ik studeer International Business Management in Amsterdam. Ik woon nu nog in Eemnes, met mijn moeder en zusjes. Maar
wanneer ik terugkom vanuit Curaçao zal ik permanent naar Amsterdam verhuizen.

op

Na maanden uitkijken naar dit avontuur ben ik eindelijk aangekomen op Curaçao! Op 28 januari ben ik op het vliegtuig gestapt en 10 uur later geland op Hato, het vliegveld van Curaçao. Het weer, de mensen en de sfeer hebben er meteen voor gezorgd dat ik mij thuis voel op dit eiland. Ik ben heel erg blij dat ik in deze periode stage kan lopen op Curaçao en hier de komende 4,5 maand mijn studentenleven voort kan zetten.

op

Bon dia!! Ik ben Nova, de nieuwe stagiaire van Bo Curaçao. Twee weken geleden ben ik geland op Curacao en ik zal hier tot midden juni blijven. Ik kijk enorm veel uit naar deze 4,5 maand. Ik houd heel veel van reizen en het is mijn droom om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Deze stage op Curaçao is het perfecte begin om deze droom in vervulling te laten komen!