Blogs

op

Je gaat stagelopen op het zonnige Curaçao, of te wel tropisch Nederland! Maar is dat wel zo? Er zijn natuurlijk verschillen tussen Nederland en Curaçao. In dit artikel gaat het over de mentaliteit, wat is er anders en wat is hetzelfde?

op

Willemstad en zijn unieke plekken ontdekken? Dushi Walks neemt je mee naar plekken waar niet iedereen van weet! Deze ‘insider’ plekjes bezoek je tijdens de wandeling met Dushi Walks Curaçao, wat ons betreft een dikke aanrader!

op

Wat is er allemaal te doen op Curaçao? Best een belangrijke vraag wanneer je stage gaat lopen op het eiland. Want naast jouw rol als stagiair, wil je in je vrije tijd natuurlijk ook het eiland verkennen. Lees gauw verder over de door ons aangeraden top 10 hoogtepunten op Curaçao!

op

De laatste tijd is ‘eilandhoppen’ zeer populair. Eilandhoppen is het combineren van verschillende eilanden binnen één reis. Het is mogelijk om je eigen reis samen te stellen. Naast het mooie eiland Curaçao is het natuurlijk ook fantastisch om je stage te combineren met Bonaire en Aruba.

op

Wanneer je tijdens je stage op Curaçao over het eiland rijdt zal je zeker een paar van de landhuizen tegenkomen die hier zijn gebouwd in de tijd van de slavernij. De rijke plantage bezitters woonden in de mooie, grote huizen terwijl de slaven in armoedige hutten er omheen woonden.