op

Ik ben Sjors Roescher en ik ben een van de stagiaires op Curaçao van september 2019!We zijn nu 2 maanden onderweg en wat is dit eiland bijzonder. Mijn stage bij mijn stagebedrijf (via Bo Curaçao geregeld) bevalt super en het leven hier is fantastisch.Een ervaring op Curaçao is onvergetelijk, dat helpt voor mijzelf ook zeker positief mee aan mijn zelfontwikkeling.

op

Mijn naam is Laura en ik stapte net als heel veel anderen stagiaires drie maanden geleden in het vliegtuig om naar het zonnige Curaçao te vertrekken. Ik studeer Leisure & Event Management aan de Hogeschool Rotterdam. En toen ik de kans kreeg om in het buitenland stage te lopen pakte ik het met beide handen aan. De meeste stagiaires komen hier alleen, maar ik en mijn vriend besloten om het avontuur samen aan te gaan.

op

Mijn naam is Lies en ik zit in mijn derde jaar van de opleiding Bedrijfskunde. Vanaf februari heb ik een halfjaar stage gelopen op het mooie Curaçao.Tijdens mijn voorbereidingen heb ik al snel Bo Curaçao ingeschakeld voor hulp. Zij hebben mij geholpen aan een super leuk stagebedrijf namelijk een recruitment bedrijf,

op

Mijn naam is Joyce en ik ben derdejaars Bedrijfskunde aan de Hanzehogeschool in Groningen. Ik loop mijn oriënterende stage van vijf maanden op dit prachtige eiland bij een foto- en filmproductiebedrijf met haar eigen castingbureau.

op

Mijn naam is Dijana en ik loop een half jaartje stage op het mooie Curaçao! Ik studeer Communicatie aan De Haagse Hogeschool en zit nu in mijn derde jaar. Het was tijd voor eenuitdaging en daarom besloot ik om in m’n eentje te vertrekken naar Dushi Korsou.