Vlogs stagiaires

op

Deze week neemt Bo jullie weer mee in haar avontuur op Curacao. Zo begon ze de week met een feestje bij Baya Beach, hier gaven de Afrobros een spetterend optreden. Daarnaast was er ook een saxofonist aanwezig die zorgde voor een leuke sfeer.

op

Bon dia!

Ik ben Jette Molenaar, 20 jaar oud en één van de drie nieuwe stagiaires van Bo Curaçao. Na enorm lang gewacht te hebben, ben ik hier dan eindelijk! Op mijn favoriete eiland Curaçao. De komende 5 maanden zal ik jullie meenemen in mijn leven als stagiaire hier en mij inzetten om voor jullie net zo'n geslaagde stageperiode te regelen!

op

Bon dia! Mijn naam is Romy Schmitt. Ik ben 22 jaar en één van de drie nieuwe stagiaires van Bo Curaçao. Voor een periode van vijf maanden help ik jullie mee in de zoektocht naar een onvergetelijke stage op het eiland. Ook zullen jullie mij zien op de verschillende social media kanalen van Bo Curaçao waarin ik jou samen met Jette en Julia een beeld geef van het veelzijdige studentenleven.

op

Bon dia!! Ik ben Nova, de nieuwe stagiaire van Bo Curaçao. Twee weken geleden ben ik geland op Curacao en ik zal hier tot midden juni blijven. Ik kijk enorm veel uit naar deze 4,5 maand. Ik houd heel veel van reizen en het is mijn droom om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Deze stage op Curaçao is het perfecte begin om deze droom in vervulling te laten komen!

op

In deze blog vertelt Jayresa hoe het is om stage te lopen op Curacao. Ze heeft ook een vlog opgenomen waarin tevens te zien is hoe haar studentenkamer en de weekenden eruit zien als je op Curacao komt wonen. "Daar zit ik dan, inmiddels alweer 1,5 maand op het eiland en zoals je in mijn vlog kan zien, heb ik het heerlijk!"