Blogs

op

Vandaag gaan onze studenten Jay en Max op pad om leuke hotspots van Curacao vast te leggen om jullie een beter inzicht te geven van de mooiste plekjes van het eiland. Ze gaan langs bij Zanzibar, Mambo beach, Punda en Otrobanda. Ze maken leuke filmpjes, foto's en drone shots die wij als promotie materiaal gebruiken. Wij hopen dat jullie ervan genieten!

op

Vandaag zijn 6 van onze studenten gaan duiken bij Blue Bay. Een van onze eigen studenten werkt op de marketing afdeling van Blue Bay dive en heeft ervoor gezorgd dat deze dag in goede banen is verlopen. De studenten hebben allemaal een introduik gedaan en kunnen er nu voor kiezen om hen Padi te gaan halen. Onze stagiair Max heeft deze dag gefilmd en neemt jullie mee in zijn tweede vlog, veel kijk lees- en kijkplezier!

op

In deze blog vertelt Jayresa hoe het is om stage te lopen op Curacao. Ze heeft ook een vlog opgenomen waarin tevens te zien is hoe haar studentenkamer en de weekenden eruit zien als je op Curacao komt wonen.

op

In deze periode gaan onze stagiair(e)s vlogs bijhouden om jullie een beter inzicht te geven van het eiland! Zo stelt onze nieuwe stagiaire Max zich voor, laat hij een stukje van het huis zien en gaat hij naar een happy hour bij Chill.