op

Hi toekomstige stagiaire! Welkom bij de Bo Curaçao-familie! Je staat op het punt om een ongelooflijk avontuur te beginnen op het prachtige eiland Curaçao! Om je te helpen het meeste uit deze ervaring te halen, hebben we een lijst samengesteld met essentiële tips die jouw stage zowel productief als plezierig maakt.

op

Bon dia!

Ik ben Jette Molenaar, 20 jaar oud en één van de drie nieuwe stagiaires van Bo Curaçao. Na enorm lang gewacht te hebben, ben ik hier dan eindelijk! Op mijn favoriete eiland Curaçao. De komende 5 maanden zal ik jullie meenemen in mijn leven als stagiaire hier en mij inzetten om voor jullie net zo'n geslaagde stageperiode te regelen!

op

Bon dia! Mijn naam is Romy Schmitt. Ik ben 22 jaar en één van de drie nieuwe stagiaires van Bo Curaçao. Voor een periode van vijf maanden help ik jullie mee in de zoektocht naar een onvergetelijke stage op het eiland. Ook zullen jullie mij zien op de verschillende social media kanalen van Bo Curaçao waarin ik jou samen met Jette en Julia een beeld geef van het veelzijdige studentenleven.

op

Bon dia!! Ik ben Nova, de nieuwe stagiaire van Bo Curaçao. Twee weken geleden ben ik geland op Curacao en ik zal hier tot midden juni blijven. Ik kijk enorm veel uit naar deze 4,5 maand. Ik houd heel veel van reizen en het is mijn droom om zoveel mogelijk van de wereld te zien. Deze stage op Curaçao is het perfecte begin om deze droom in vervulling te laten komen!

op

De komende weken nemen wij jullie mee terug in de tijd! 🔙🌴 Een aantal oud stagiaires vertellen over hun toffe stagetijd op Curaçao. Vol enthousiasme vertellen zij over hun stageplek, nemen ze je mee naar hun mooiste herinnering en vertellen zij wat ze het meeste missen aan Curaçao! ☀️