Blogs

op

Stagiaire Lynn geeft jullie een kijkje in het leven als een student op Curaçao. Lynn loopt stage bij ons en door middel van haar vlogs krijgen jullie een beter beeld van hoe het is om in het buitenland op stage te gaan.

op

Bon dia!

Mijn naam is Chimène van Deudekom, ik ben 23 jaar en kom uit Utrecht. De komende vijf maanden ga ik stage lopen bij Bo Curaçao en ga ik mij volledig richten op de marketing. Ik volg de opleiding Creative Business aan de HVA en zit momenteel in mijn vierde leerjaar, dus dit is ook meteen mijn laatste stage. Ik heb altijd al de droom gehad om in het buitenland stage te lopen en dit was dan ook ‘het’ moment om het te doen! De komende periode zal ik jullie meenemen op mijn avontuur op dit prachtige eiland. Ik heb er super veel zin in om jullie daarin mee te nemen en mocht je vragen of opmerkingen hebben laat het mij dan gerust weten!

op

Bon dia! Mijn naam is Merel Bakkers en ik ben 20 jaar oud. Ik heb mijn gezellige
studentenhuis in Nijmegen ingeruild voor het mooie Curaçao. 21 augustus ben ik vertrokken
vanuit Schiphol, ik vond het ontzettend spannend, ook omdat ik alleen ging. Toen ik eenmaal
aangekomen was werd ik meteen opgevangen door Bo Curaçao en naar mijn studentenhuis
gebracht, waar het meteen gezellig was. Ik zit hier inmiddels al iets meer dan een week en
heb al zoveel leuke dingen mogen doen en kijk uit naar de komende maanden. In deze blog
vertel ik iets meer over mezelf en mijn tijd op Curaçao tot nu toe.

op

Mijn naam is Sam van Batenburg, 22 jaar en vierdejaars student van de opleiding Creative Business op de Hogeschool van Amsterdam. Op 13 maart ben ik begonnen als de nieuwe marketing stagiaire van Bo Curaçao. Hier zal ik tot 21 juli 2023 stage lopen, het eiland verkennen en met mijn cameralens de mooiste plaatjes en video’s schieten.

op

Bon dia!! Mijn naam is Lisa Aarnoutse en ben 21 jaar. Ik heb Dordrecht ingeruild voor het zonnige Curaçao. Inmiddels ben ik alweer 3 weken op het eiland en ik kan je zeggen dat de tijd voorbij vliegt! Toen ik 3 weken geleden aankwam op het eiland werd ik warm ontvangen door het team van Bo Curaçao op het vliegveld en later ook in mijn nieuwe huis. Sindsdien heb ik het alleen maar naar mijn zin gehad en kijk uit naar de komende maanden. In deze blog zal ik me kort even aan jullie voorstellen en vertellen waar ik me op Curacao zoal mee bezig houd.