op

Welkom op mijn Caribische avontuur, waar de zon altijd schijnt en de stranden uitnodigend zijn! Stel je voor: het is eindelijk zover. Na jarenlang dromen en fantaseren, heb ik eindelijk mijn koffers gepakt en ben ik gegaan naar Curaçao, het tropische paradijs waar ik altijd van heb gedroomd. Vanaf het moment dat ik voet zette op Hato Airport, zag ik het bord "Welkom op Curaçao", en toen wist ik hier begint mijn avontuur. En zo begon mijn onvergetelijke reis vol nieuwe ontmoetingen, fantastische stranden, en onvergetelijke ervaringen. Ga met me mee terwijl ik je meeneem op mijn reis door het prachtige Curaçao, waar ik elke dag een nieuw avontuur beleef, en waar ik samen met Bo Curaçao mijn dromen waar maak!

op

🌴 Stap in mijn wereld als Stagiair bij Bo Curaçao!🌴

Bon Dia! Ik ben Meagan, een 21-jarige student uit Utrecht. Ik volg de studie International Business, bij Avans Hogeschool. Ik droom er al jaren van om een stage te volgen op Curaçao, en raad eens waar mijn pad me naartoe heeft geleid? Juist, naar het prachtige Curaçao.

Dus, of je nu droomt van het wonen op een tropische eiland, geïnteresseerd bent in het leven van een buitenlandse stagiair, of gewoon op zoek bent naar wat meer informatie, je bent van harte welkom om deel uit te maken van mijn reis op Curaçao. Want laten we eerlijk zijn, wie zou nou niet willen stage lopen onder de Caribische zon?