op

Wereldwijd wordt Carnaval anders gevierd. In Nederland zijn we carnaval natuurlijk gewend als een lang feestweekend waarbij het bier rijkelijk vloeit en iedereen zichzelf zo minimaal of juist maximaal mogelijk verkleed heeft. Afhankelijk van de stad waar je het gaat vieren.

op

Voor mij zijn de feestdagen aan het uiteinde van de maand december tot nu toe ieder jaar het moment geweest om extra aandacht aan familie te besteden. Dit jaar was dat natuurlijk allemaal niet van toepassing. Dit jaar stonden de feestdagen niet in het teken van familie, maar van keihard feesten.

op

Oeioeioei wat vliegt de tijd. Opeens zit ik hier alweer meer dan een maand! En het voelt als gisteren dat ik nog een beetje ongemakkelijk het terrein van mijn appartementencomplex op liep met m’n spulletjes, pre-jetlag en zweetplekken. Inmiddels is dat natuurlijk niet meer van toepassing.

op

Afgelopen weekend werd er een ontzettend uniek feest georganiseerd op Klein Curaçao. Uniek door de muziek, omdat technofeestjes op Curaçao er niet bepaald in overvloed zijn. Daarnaast was de locatie de ultieme plaats voor een intiem feestje onder de sterrenhemel. Myrthe deelt hier haar ervaring.