Vlogs stagiaires

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Romy jullie weer mee in haar week als student op Curaçao. De afgelopen week heeft zij wat uitstapjes gemaakt met haar huisgenoten waaronder een e-scooter tour door Willemstad, de Curaçao Ostrich Farm en Shete Boka.

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Romy jullie weer mee in haar week als student op Curaçao. Momenteel zit zij al ruim drie maanden op het eiland en is ze over de helft van haar stageperiode. De afgelopen week kreeg zij bezoek vanuit Nederland, namelijk van haar ouders. Samen met hen heeft ze allerlei leuke strandjes, eettentjes en bezienswaardigheden bezocht.

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Romy jullie weer mee in haar week als student op Curaçao. Dit keer een vlog zonder Julia, want zij is helaas weer thuis in Nederland. De tijd op het eiland vliegt en Romy probeert er samen met haar huisgenoten flink van te genieten door leuke dingen te ondernemen. De week stond weer in het teken van drukke dagen op stage wegens de voorbereidingen van het secret event van Bo Curaçao, stranddagjes en natuurlijk de gezelligste feestjes op het eiland die druk bezocht worden.