op

Tijdens je inschrijving vragen we altijd je cv op te sturen, hierdoor zien we veel cv’s voorbijkomen, daarnaast hebben we veel contact met managers en weten we wat ze willen zien en daarom deze blog.

op

Ben jij bijna klaar met je stage op het prachtige Curaçao? Wil jij graag een nieuwe uitdaging aan gaan? Wil jij nog niet terug naar Nederland en meer uit het (eiland) leven halen? Wij van Grenzelooswerk bieden jou de mogelijkheid om gemakkelijk en veilig een fantastische baan in het buitenland te vinden.

op

Hoe zit het met de veiligheid op Curaçao? Dat is iets wat natuurlijk belangrijk is om te weten voordat je besluit om stage te gaan lopen op dit Tropische eiland. Onze voormalige stagiaire Steffie verteld in deze blog hoe zij het heeft ervaren: Zelf vond ik het vooral fijn om ervaring te horen van studenten zoals ik, die hier zelf voor een langere tijd gewoond hebben. Vandaar dat ik ook heb besloten om mijn eigen ervaringen hierover te delen.

op

Ben je nog nooit op Curaçao geweest? Een nieuw avontuur op een onbekend eiland. Dat is wennen! Voor je vertrek heb je je vooral gefocust op het, door internet gecreëerde, idyllische beeld van het eiland, maar hoe realistisch is dit?