Vlog 17: Klein Curaçao, 21 diner, & naar de bioscoop

op

In deze vlog laat ik als student op Curacao zien welke activiteiten we allemaal hebben georganiseerd met het huis deze week.

21 diner in studentenhuis Casa de Palmera
Zo hebben twee huisgenoten, Celesta en Jessica, een 21 diner georganiseerd voor het huis. Ze hebben een 5-gangendiner klaar gemaakt. Allereerst kregen we een lekkere mimosa geserveerd. Vervolgens hebben we genoten van wraps gevuld met kip, carpaccio en zalm. Daarna hebben ze een zelf gemaakte tomatensoep met stokbroodjes en kruidenboter als voorgerecht geserveerd. Voor het hoofdgerecht ging de barbecue aan en hebben we genoten van biefstuk en groente spiesjes. Tot slot hebben Cel en Jes brownie cakejes gemaakt met karamel saus. We hebben ongeveer 3 uur aan tafel gezeten en het was erg gezellig.

Klein Curacao
De volgende ochtend, na 4 uur slaap ongeveer, zijn we vroeg vertrokken naar het opstappunt van de boot. Met deze boot zijn we vertrokken naar Klein Curaçao. De golven waren hoog, waardoor we een wilde heenreis hadden, maar dit vond ik erg leuk. We hebben vliegende vissen gespot onderweg en het duurde ongeveer 1,5 uur. Toen we aankwamen bij het kleine eiland was de zee erg helder blauw en de stranden mega wit. Het was erg mooi en het voelde echt als vakantie daar. We hebben de kapotte scheepswrakken aan de andere kant van het eiland bezocht, dit was eg indrukwekkend. We hebben de hele dag lekker gechild, gesnorkeld, gezwommen en gedronken. Het was erg gezellig met de groep.

Bioscoop op Curacao
Nu de coronamaatregelen erg zijn versoepeld zijn de bioscopen ook weer open. Samen met een aantal huisgenoten zijn we naar de film ‘Those who wish me dead’ geweest. We hebben gebruik gemaakt van de vipstoelen, dit koste maar 10 gulden! Je kon je voeten omhoog leggen en je lag in een soort ligstand te genieten van het popcorn en de film. Ook geldt er bij de vipstoelen dat je eten kan bestellen tijdens de film. Dit was ideaal!

Helaas zit de stageperiode van mij en Nova er al bijna op. Morgen is onze laatste dag alweer. We gaan nog wel een aantal video’s maken, omdat we het ook super leuk vinden om te laten zien wat wij hier allemaal beleven. Ik hoop dat jullie hebben genoten van de vlog, bedankt voor het kijken!

Bekijk hier de vlog!

Wil je meer video's zien? Bekijk dan de vlog van Nova.