Elle haar laatste dagen op Curacao

op

Op 7 februari 2018 stapte ik in het vliegtuig om mijn avontuur op Curaçao te beginnen. Ik maakte een overstap van -10 naar 30 graden. Van intensief contact met vrienden en familie naar een eiland vol onbekenden en een onbekende omgeving waar ik alles nog moest ontdekken. Inmiddels is deze datum alweer 5 maanden geleden. En heb ik in deze 5 maanden tijd een tweede familie opgebouwd. Veel nieuwe vrienden gemaakt en ken ik alle in en outs van het eiland. Alle spanning voor mijn tijd op Curaçao werd in een van de eerste dagen al direct omgezet in enthousiasme met een hoop plezier en gezelligheid. Bijna elke dag een feestje. Dagen vol happy hours en zon, zee en strand met deze dingen kon ik het wel 5 maanden volhouden.

Zoveel gedaan
Mijn weken op Curaçao bestonden uit bijna elke woensdagavond Madero en Cabana, vrijdagmiddag happy hour bij Chill met aansluitend in de avond Wet & Wild, zaterdagmiddag happy hour bij Zanzibar en in de avond weer terug naar Zanzibar. Een aantal dagen per week ergens gaan eten of eten afhalen was ook standaard routine. Verder lag ik in mijn vrije uren veel op het strand of was ik het eiland aan het ontdekken. Het ontdekken van het eiland heb ik gedaan per auto, quad en te paard. Om Curaçao met een quad te ontdekken is zeker erg tof. Als je een dierenliefhebber bent is paardrijden op Curaçao ook echt zeker een aanrader! De grotere feesten waar ik afgelopen 5 maanden bij aanwezig ben geweest zijn onder andere de maandelijkse full moon party’s, Floatfest, Koningsnacht, De Après Ski party en nog vele andere.

Familie op bezoek
Ongeveer op de helft van mijn stage is mijn familie op bezoek geweest. Ik heb deze dagen enorm genoten en ik was blij dat ik hen kon laten zien waar ik al 2,5 maand zat en waarom ik zo enthousiast word van Curaçao. Na hun tijd op Curaçao waren zij het helemaal met mij eens, wat is Curaçao een prachtig en ontspannen eiland.

Wat ik ga missen van Curaçao zijn natuurlijk de constante warme temperaturen. De mooie stranden met het helderblauwe water, de flamingo’s, het zwemmen met schildpadden en dolfijnen. De geiten die je zomaar tegen kan komen op de weg, de leguanen die over het strand lopen en de relaxte sfeer. Het snorkelen, het prachtige uitzicht vanaf de christoffelberg, de palmbomen en natuurlijk de lekker koude buckets met Amstel Bright.

Afscheid
Naast alle feestjes, etentjes, gezelligheid en koude drankjes was mijn doel van deze 5 maanden om mijn stage bij Bo Curaçao af te ronden en een klanttevredenheidsonderzoek uit te voeren voor Bo Curaçao. Ik kan jullie vertellen dat dit allemaal is gelukt. Ik heb alles erg positief afgerond en ik heb een superleuke tijd gehad bij Bo Curaçao. Wat een fijne stageplaats met enorm gezellige collega’s. Karlien en Aniek, enorm bedankt voor deze fijne en leerzame tijd en wat ga ik jullie ook enorm missen zeg! Ik ga nu nog een aantal dagen genieten van de zon, de prachtige stranden en de lieve mensen hier. Daarna vertrek ik alweer terug naar Nederland en ga ik daar mijn leven weer oppakken. Wat een geweldige tijd heb ik hier gehad, masha danki naar iedereen die hieraan heeft bijgedragen ☺.

Ayo dushi’s!

huisgenoten
quadrijden
handelskade
christoffelberg

Meer lezen over Elle haar tijd?