op

In deze vlog neem ik jullie mee in een week uit mijn leven, terwijl ik bezoek heb van een vriendin uit Nederland. Natuurlijk heb ik zoveel mogelijk van Curacao laten zien, namelijk Cas Abou, Kokomo, Zanzibar en Willemstad. Daarnaast zijn we ook naar Fuik geweest.

op

In deze vlog neem ik jullie mee hoe het leven van een student op Curacao eruit ziet. Deze week was de welkomstborrel van Bo Curacao, voor het eerst gingen we met de meiden van Iguana beach tennisen, naar kleine knip geweest, verjaardagen van huisgenootjes, uitgaan en een hele hoop gezelligheid.

op

De nieuwe lichting van studenten arriveert op dit moment binnen op Curaçao! Zo ook de nieuwe stagiaires van Bo Curaçao. Wij zijn Marai, Fleur en Nova en wij zullen jullie de aankomende maanden meenemen in ons leven aan de hand van vlogs. Natuurlijk zijn wij ook te zien op alle social media kanalen van Bo Curaçao.

op

Bon dia!!!!!
Ik ben Nova, 23 jaar en derdejaars Creative Business student. Dit jaar moet ik stagelopen voor mijn opleiding en ik heb ervoor gekozen om dit bij Bo Curaçao te doen. Ik ga mij hier vooral bezighouden met de marketing en communicatie binnen het bedrijf.
Dit is niet mijn eerste keer op het eiland, en ook niet mijn tweede keer. Het is ondertussen namelijk al de derde keer dat ik voor langere tijd op Curaçao ben. Ik zal even kort uitleggen hoe dat zo is verlopen.