Welkomstborrel september 2018

op

Inmiddels zijn alle studenten van de nieuwe lichting (september 2018) gearriveerd op het eiland, en dat betekend maar één ding: Het was weer tijd voor onze terugkomende welkomstborrel.
Afgelopen vrijdag hebben wij met de studenten afgesproken bij Chill. Met de blote voeten in het zand en onder het genot van een drankje hebben we gezellig kunnen bijkletsen met iedereen. De meeste studenten hadden een vrije week achter de rug, dus ook alle vakantie verhalen konden niet ontbreken!

De studenten hebben hun medestudenten, die ook op het eiland verblijven, kunnen ontmoeten. Sommige van hen kende elkaar, anderen hebben elkaar leren kennen. Dankzij de borrel hebben veel studenten nieuwe contacten gelegd, nummers uitgewisseld en natuurlijk een gezellig avond gehad!
Kortom: het was weer een geslaagde welkomstborrel!

Wist je dat Bo Curaçao zo'n gezellige borrel/bijeenkomst bij iedere lichting studenten organiseert? Rond september en februari. Het is een leuke extra die vanuit ons georganiseerd wordt om onze nieuwe studenten kennis te laten maken met elkaar. Maar ook wij van Bo Curaçao genieten ervan om te horen hoe de eerste dagen op het eiland zijn ervaren. Daarnaast is er ook tijdens de welkomstborrel de gelegenheid om 'face-to-face' nog een vraag te stellen aan ons.

Voor alle stagiaires die net zijn begonnen, heel veel succes en veel plezier gewenst! Maak er een onvergetelijke tijd van op het prachtige eiland Curaçao.

borrel1

borrel2

borrel3

borrel4

Lezen over de welkomstborrel van september 2019?