Je stage afgerond, en nu?

op

Ben jij bijna klaar met je stage op het prachtige Curaçao? Wil jij graag een nieuwe uitdaging aan gaan? Wil jij nog niet terug naar Nederland en meer uit het (eiland) leven halen? Wij van Grenzelooswerk bieden jou de mogelijkheid om gemakkelijk en veilig een fantastische baan in het buitenland te vinden.

Wie zijn wij? Laten we ons even voorstellen! Wij zijn Grenzelooswerk. Een jong bedrijf met zijn oorsprong in het hoge noorden van Nederland, Leeuwarden. Iedere dag willen wij mensen inspireren om op avontuur te gaan en zijn of haar grenzen te verleggen. Wij vinden dan ook dat iedereen de kans moet krijgen om te gaan werken in het buitenland. Hoe wij hier bij helpen? Door de internationale arbeidsmarkt te bedienen. Sinds 2015 hebben wij al meer dan 4000 mensen aan een baan in het buitenland geholpen. Waar zoal? Je kunt het zo gek niet bedenken. Van een vaste baan als klantenservice medewerker in het zonovergoten Spanje, vakantiewerk als skileraar op een unieke locatie in de Oostenrijkse Alpen, werken als Au Pair in Australië tot vrijwilligerswerk in Ghana of Vietnam. De mogelijkheden zijn eindeloos!

werken-in-het-buitenland

Waarom je met beide handen de kans moet aangrijpen via Grenzelooswerk te gaan werken in het buitenland? Omdat het veel meer is dan dat. Het is een unieke levenservaring waarbij je zelfstandiger en onafhankelijker wordt en jij je onderscheidt van anderen die deze kans niet aangrijpen. Je zult je horizon verbreden doordat je nieuwe culturen leert kennen en contacten legt met allerlei verschillende nationaliteiten van over de hele wereld. Eén ding is zeker, je zult een andere kijk op de wereld krijgen.

Hoe wij jou kunnen helpen aan een baan in het buitenland? Ons team bestaat uit enthousiaste avonturiers die bijna allemaal hebben gewerkt, gestudeerd en gereisd in het buitenland, ook op Curaçao. Zo hebben wij vele nieuwe culturen leren kennen en ervaringen voor het leven opgedaan. Juist met onze expertise en onze passie voor werken in het buitenland, kunnen wij jou goed advies geven en steunen om de juiste beslissingen te maken. Wij staan als ‘’tussenpersoon’’ tussen jou en de werkgever en schakelen snel tussen jou en de werkgevers in het buitenland. Ook wanneer jij bijvoorbeeld ergens tegenaan loopt. Wij nemen jou het werk uit handen en zorgen ervoor dat werkgevers in het buitenland jou helpen bij het vinden van geschikte woonruimte, helpen bij het openen van een buitenlandse bankrekening en inschrijven bij de gemeente waar je aan de slag gaat.

Waar wacht je nog op? Laat je inspireren, verleg je grenzen en ga de uitdaging aan in het buitenland. Bekijk ons aanbod en lees vooral ook ervaringen van avonturiers op onze website en ontdek of het iets voor jou is! Wij van Grenzelooswerk helpen je heel graag verder bij het vinden van de juiste vacature.

Liefs,
Team Grenzelooswerk 🧡
https://www.grenzelooswerk.nl/

werken-in-het-buitenland-na-stage