Eilandhoppen

op

De laatste tijd is ‘eilandhoppen’ zeer populair. Eilandhoppen is het combineren van verschillende eilanden binnen één reis. Het is mogelijk om je eigen reis samen te stellen. Naast het mooie eiland Curaçao is het natuurlijk ook fantastisch om je stage te combineren met Bonaire en Aruba.

Aruba

Op Aruba kun je genieten van de prachtige stranden, maar ook een dagtocht maken naar de hoofdstad Oranjestad of een tocht over het hele eiland. Daarnaast kun je genieten van de hagelwitte zandstranden, koele wind en de warme en vriendelijke bevolking. Ontdek wat Aruba een echt ‘One happy island' maakt.

Hieronder een top 5 van topactiviteiten op Aruba:

Op Aruba kun je geniete van de prachtige stranden, maar ook een dagtocht maken naar de hoofdstad Oranjestad of een tocht over het hele eiland. Daarnaast kun je genieten van de hagelwitte zandstranden, koele wind en de warme en vriendelijke bevolking. Ontdek wat Aruba een echt ‘One happy island' maakt. Hieronder een top 5 van topactiviteiten op Aruba:
1. Eagle Beach Aruba’s langste stuk strand met parelwit strand, het is één van de mooiste stranden van Aruba.
2. Een zeiltocht langs de kust Een zeiltocht maken op prachtige schoeners van diverse aanbieders is een zeer populaire activiteit!
3. Aruba Kitesurfing school Door de constante wind is het eiland uitermate geschikt voor wind sporten.
4. Paardrijden Zo verken je het eiland op een heel andere manier. Rij te paard over de stranden, het ruige landschap of richting de grotten.
5. Arikok National Park Ontdek Aruba’s eigen Nationaal Park. Dit gebied is beschermd en beslaat 1/5 deel van het eiland.

Bonaire

Het kleine eiland Bonaire staat bekend om de prachtige onderwater wereld en is daarom zeer aantrekkelijk voor duikers. Ook de kleine hoofdstad Kralendijk is de moeite waard. Het Washington Slagbaai Nationaal Park is een beschermd natuurgebied dat de hele noordelijke punt van Bonaire omvat. Je kunt er met de auto in, maar nog leuker is om het gebied waar veel vogels en leguanen leven per mountainbike te verkennen.

Hieronder een top 5 van topactiviteiten van Bonaire:

  1. Eiland tocht op Bonaire. Tijdens deze excursie zul je langs alle bijzondere bezienswaardigheden komen op Bonaire.
    2. Parasailen op Bonaire Bonaire zien zoals de vogels het ook zien, met behulp van een snelle boot en een parachute is dit zonder problemen.
    3. Bezoek klein Bonaire Het mooie onbewoonde eiland dat te bereiken is met een boot trip. Je ziet een stukje ongerepte natuur met schitterende stranden, waar het ook mogelijk is om te snorkelen.
    4. Mountainbiken op Bonaire Op de mountainbike door kilometers ongerepte natuur is zeer eenvoudig mogelijk op Bonaire. Op deze manier kun je genieten van de meest mooie uitzichten.
    5. Windsurfen op Bonaire Het is mogelijk om op ideale manier te leren windsurfen van professionele instructeurs. Na een paar uurtjes heb je de basis al onder de knie!

Via onderstaande link kun je zien hoe je je naast je stage op Curaçao zien hoe het op Aruba is bij stagiaire Steffie https://bocuracao.nl/blog/steffie-haar-curacao-ervaring

aruba