Vlog 14: Een week met stagiaire Bo

op

Deze week neemt Bo jullie weer mee in haar avontuur op Curacao. Zo begon ze de week met een feestje bij Baya Beach, hier gaven de Afrobros een spetterend optreden. Daarnaast was er ook een saxofonist aanwezig die zorgde voor een leuke sfeer.

Salsa night bij Mundo Bizarro
Verder heeft Bo samen met haar huisgenootjes heerlijk gegeten bij Mundo Bizarro. Dit is een restaurantje in hartje Pietermaai. Mundo Bizarro is een geliefd restaurant en café bij zowel bewoners van het eiland als de toeristen. Op donderdag avond verandert de gezellige woonkamer in een dansvloer en komen muziek- en salsa liefhebbers hier bij elkaar voor een Caribisch feestje.

Broederliefde te gast bij Madero
Daarnaast was Broederliefde te gast bij Madero Ocean Club. De show was helemaal uitverkocht en er was zelfs vuurwerk aanwezig! Verder was er een VIP deck geplaatst over het zwembad en waren er meerdere barretjes waar je bijvoorbeeld cocktails kunt halen.

Nachtje Corendon Magrove Beach resort
Verder heeft Bo iets heel leuks gedaan met Amber, namelijk een nachtje Corendon Magrove Beach resort. Dit is een all inclusive hotel vlakbij Willemstad, waar je de gehele dag kunt vertoeven bij het strand en het zwembad. Bo en Amber hebben hier genoten van het onbeperkt buffet en de cocktails. Daarnaast laat Bo in deze vlog ook een roomtour zien. Tot slot hebben de meiden hun nachtje weg afgesloten bij de Visserij.

Get a flow at the disco
De vlog wordt afgesloten met de Disco Party bij Wet & Wild. Op het eiland is namelijk een wedstrijd gaande tussen verschillende studentenhuizen. Elk studentenhuis heeft een locatie en een datum gekregen en hierbij is het de bedoeling dat zij een leuk feest moeten organiseren, het beste feest wint uiteindelijk een prijs. Afgelopen dinsdag was Casa de Palmera aan de beurt, de bewoners van Palmera hadden alles uit de kast gehaald om er een geslaagd feest van te maken. Van discoballen, CD's en een glitterhoek, niks was deze avond te gek!

In de volgende vlog zal Bo te zien zijn met haar ouders, die komen namelijk op bezoek.

Veel kijkplezier, ayo!

Voor meer video's Klik hier