Sporten op Curaçao

op

Ben jij bang dat je tijdens je stage op Curaçao een paar kilootjes aan zult komen? Hoewel je dit natuurlijk zelf in de hand hebt, kunnen wij jou wel op weg helpen om uit te lichten wat er allemaal mogelijk is op het eiland. Je angst is nergens voor nodig. Immers, op Curaçao is het 365 dagen per jaar prachtig weer, dit betekent een Beach body all year around!

Curaçao is een eiland. Waar is een eiland mee omringd? Juist.. Water!
Watersporten alom dus! Begeef jij je graag in de onderwaterwereld? Dan is snorkelen, duiken of een Aquafari onderwater avontuur iets voor jou. Mocht je geïnteresseerd zijn in een duik, dan hebben wij een hele leuke aanbieding voor je.
Ben je toch liever óp het water? Dan kun je bijvoorbeeld surfen, vissen (deep sea-fishing bijvoorbeeld!), kajakken, wakeboarden, kneeboarden, jetskiën, SUP’en, zeilen of één van de laatste trends, flyboarden!

Ben je niet zo’n waterfreak dan zijn golf, paardrijden en quadtours sportmogelijkheden op het vaste land en in de open lucht. Of ben jij thuis een echte fitness-fanaat? Dan kan je dit gelukkig voortzetten op het eiland. Er zijn namelijk vele fitnesscentra waar jij terecht kunt.

Dan is er natuurlijk ook nog de trend van de afgelopen jaren, Crossfit! Mocht jij een Crossfit fan zijn, dan kom je op Curaçao zeker aan je trekken. Benieuwd naar een Crossfit box? Neem eens een kijkje bij Crossfit 5 triple 9.

Natuurlijk is ‘clean eating’ het halve werk, maar dit moet zeker lukken met alle prachtige versproducten die je bijvoorbeeld op de ‘floating market’ kunt vinden! Met deze tips kom jij fit je stage periode door.

flyboarden-curacao
crossfit-curacao