Even voorstellen: Sam

op

Bon Bini!
28 februari ben ik naar dit mooie eiland gevlogen en dit grote avontuur aangegaan. Met mijn veel te zware koffers heb ik afscheid genomen van mijn vrienden en familie en heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken. Vanaf het moment dat ik door de poortjes op Schiphol ben gelopen, voelde het pas echt dat ik weg zou gaan. Toen ik aankwam om het vliegveld op Curaçao en het team van Bo Curaçao mij op stond te wachten, voelde het enorm vertrouwd. Zij hebben mij naar het studentenhuis gebracht en hier werd ik gelijk met open armen ontvangen.

sam1

Wie ben ik
Mijn naam is Sam van Batenburg, 22 jaar en vierdejaars student van de opleiding Creative Business op de Hogeschool van Amsterdam. Op 29 augustus ben ik begonnen als de nieuwe marketing stagiaire van Bo Curaçao. Hier zal ik tot 21 juli 2023 stage lopen, het eiland verkennen en met mijn cameralens de mooiste plaatjes en video’s schieten. Mijn dagelijkse werkzaamheden zullen onder andere bestaan uit; content maken voor de social media, samenwerkingen met bedrijven opzetten, klantcontact, events organiseren en natuurlijk vloggen!

Het studentenhuis
Het huis waar ik in verblijf is Casa de Palmera. Met de lichting studenten die rond september aan zouden komen, hebben wij in Nederland een maand van tevoren een borrel georganiseerd. Dit kan ik enorm aanraden, omdat je op deze manier iedereen al leert kennen en je deze spanning niet meer hebt als je nieuw aankomt op het eiland. Zo voel je gelijk al een band met iedereen en kan je gelijk beginnen aan je avontuur. Op het moment moeten er nog een aantal studenten aankomen en dan is ons huis compleet. Het is tot nu toe al een onwijs leuke, spontane groep met studenten die super veel zin hebben om elkaar te leren kennen. Aankomende week is de introweek van Bo Curaçao en staan er veel leuke activiteiten gepland. Hier gaan wij natuurlijk met zijn alle heen.

sam2

Als ik kijk naar de tijd die ik tot nu toe hier heb beleefd, heb ik nog meer zin in de tijd die nog komen gaat. Ik heb een heel sterk gevoel dat ik zakelijk en privé enorm veel ga leren dit half jaar en daar kan ik niet op wachten. Het eiland en de mensen voelen nu al als een warm bad en ik wil al niet meer weg. Dit heb ik ook zeker te danken aan Bo Curaçao; hoe zij mij hebben opgevangen en alles hebben geregeld, heeft heel veel gescheeld in spanning en stress.
Ik kan het zeker aanraden om je stage en verblijf via Bo Curaçao als bemiddelingsbureau te regelen. Zo weet je zeker dat alles goed geregeld is voor vertrek en tijdens je verblijf.

De aankomende maanden zullen jullie mij terugvinden op alle kanalen van Bo Curaçao en zal ik antwoord geven op al jullie vragen. Je kan mij volgen op mijn avontuur en wellicht kan ik jou helpen met jouw aankomende avontuur.

Tot snel!

Groetjes, Sam