op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. Veel stagiaires op Curaçao krijgen familie op bezoek. Voor Jette was afgelopen week haar vader langsgekomen. Samen hebben zij een paar dagen genoten van het eiland door veel verschillende plekken te bezoeken en uiteten te gaan.

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar week als stagiaire op Curaçao. De week begon met een etentje bij De Visserij. De Visserij is gevestigd in de Piscadera baai en heeft als doel de lokale vissers op Curaçao te steunen. De lokale vissers brengen hun vangsten rechtstreeks naar het restaurant. De menukaart van De Visserij is daarom elke dag anders. Jette heeft heerlijk genoten van de tonijn en garnalen. Iets te veel besteld, maar enorm lekker gegeten voor relatief weinig geld!

op

In deze vlog nemen Romy en Julia jullie mee in een week vol activiteiten. De stagiaires hadden een leuk weekend voor de boeg! Wegens corona stonden de stagiaires vroeg in de rij voor de Happy Hour en met succes! Na een gezellige avond hebben ze de zaterdag doorgebracht op het strand en in de avond genoten van heerlijke cocktails. Zondag hadden ze een bootfeestje op de planning staan! Studentenhuis Casa de Iguana is met de een partyboot naar Fuikbaai gevaren, hoe leuk!

op

In deze vlog nemen onze stagiaires Romy en Julia jullie mee in hun derde week van stage op Curaçao. Zo komt er een goede vriendin op bezoek, gaat Julia met haar ouders naar Klein Curacao en wordt er een themafeest georganiseerd!

op

In deze vlog nemen onze stagiaires Romy en Julia jullie mee in hun tweede week van stage op Curaçao. De stagiaires nemen jullie mee naar Willemstad en staat het weekend weer vol met leuke activiteiten!

op

In deze vlog maken jullie kennis met de nieuwe stagiaires, Romy, Jette en Julia van Bo Curaçao. Zij komen het team van Bo Curaçao vanaf september 2021 versterken. Zij nemen jullie mee in de eerste week van hun stage op Curaçao en proberen jullie een beeld te geven van het studentenleven.