Fleur VLOG #2 The Opposites, kantoordagen en Iguana pre huisfeest

op

Deze week neem ik jullie voor de tweede keer mee in mijn leven op Curacao. Op vrije dagen heerlijk naar het strand, optreden van de Opposites met vuurwerk, uiteten bij villa fish en kantoordagen want die horen er ook bij!

Vergeet niet om te abonneren voor nog meer avonturen op het mooie eiland Curaçao en volg ons op de socials:💙

Abonneer op dit kanaal: http://bit.ly/AboneerBoCuracao
Ga voor meer informatie naar onze website: http://bocuracao.nl
Instagram: http://bit.ly/InstagramBoCuracao
Facebook: http://bit.ly/FacebookBoCuracao
TikTok: @Bocuracao

Deze week neem ik jullie voor de tweede keer mee in mijn leven op Curacao. Op vrije dagen heerlijk naar het strand geweest, optreden van de Opposites met vuurwerk, uiteten bij villa fish en kantoordagen want die horen er ook bij!

Vrijdag 4 oktober
Dit was een hele leuke dag. Vandaag had ik een vrije dag en begon ik de dag op het strand. Samen met Nienke en Julia reden we naar Westpunt en gingen we bij Karakter liggen. Tijdens de lunch hadden we een heerlijke Carpaccio gegeten. Daarna snel door naar de happy hour bij Zest. S'avonds traden de Opposites op en was er ook nog een vuurwerkshow, super gaaf!

Zaterdag 5 oktober
Overdag naar het strand geweest bij kokomo, alleen vergeten te filmen helaas. Einde van de middag gelukkig wel weer gefilmd, toen gingen we naar de happy hour bij zanzibar. Thuis gegeten en ons klaar gemaakt voor een festival. We gingen met z'n alleen naar Don't Tell Mommy. Dit was een house festival bij de Sint Joris Baai.

Zondag 6 oktober
Deze dag waren we allemaal een beetje moe, dus daarom hadden we het idee om gezellig naar de film te gaan. Het verliep alleen niet heel soepel, want we waren naar de verkeerde bioscoop gereden waar de film helemaal niet draaide haha. Uiteindelijk heel snel naar een andere bioscoop gereden en toch nog een leuke film gezien. Je kan hier op Curacao voor maar 5 ANG naar de film. Echt een aanrader!

Maandag 7 oktober
Maandag eerste dag van de week en dat betekend de eerste stage dag van de week. De stagedag ging snel voorbij en veel bezig geweest met mails beantwoorden, google meet gesprekken met studenten vanuit Nederland en zoveel mogelijk klanten voorstellen aan bedrijven. S'avonds ging ik gezellig met Daantje uiteten bij Villa Fish.

Dinsdag 8 oktober
We begonnen de dag weer op kantoor. Na stage hebben we als avondeten een pokebowl afgehaald bij Poke Food Station, hier kan je je eigen poke bowl samenstellen. Na het eten hebben we ook nog even aan onze schoolopdracht gewerkt. Je zal het niet snel denken maar de reden dat we naar Curacao zijn gekomen is voor school haha.

Woensdag 9 oktober
Woensdag middag content middag! Super leuk een vriendinnetje van Marai vanuit Nederland die deze week op het eiland is ging gezellig mee. We hebben een rondje westpunt gedaan en zijn naar de leukste stranden geweest. Hebben hier wat beelden van gemaakt voor onze social media. S'avonds kwamen de studentenhuizen Cas Cora en Palmera naar Casa de Iguana, het leek een beetje op een klein huisfeestje.