Even voorstellen: June

op

Wie is June?
Hi,
ik ben June Timmer, 21 jaar oud en de nieuwe stagiaire bij Bo Curaçao. Ik ben geboren en getogen in Nieuwerkerk aan den IJssel een dorpje net iets buiten Rotterdam. Op het moment ben ik bezig met mijn studie Bedrijfskunde aan de Aeres hogeschool in Dronten. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar en bij Bo Curaçao zal ik mijn afstudeerstage lopen, zodat ik begin volgende schooljaar mijn hbo diploma in de pocket heb.
Na mijn studie wil ik graag verder studeren om mij verder te specialiseren op het gebied van marketing en strategie. Daarom is het plan om na mijn tijd op Curaçao in februari te beginnen met mijn master marketing en strategic aan de universiteit in Maastricht.
In Nederland ben ik normaal in de zomer altijd te vinden in het prachtige Zeeland. Hier werk ik namelijk met veel plezier in de horeca op een vakantiepark, maar voor deze zomer heb ik Zeeland omgeruild voor het zonnige Curaçao.

foto-june-selfie

Ik ben altijd in voor gezelligheid en onderneem graag van alles, dus ik heb nu al zin in de happy hours en alle andere activiteiten die er op het mooie eiland te ondernemen zijn.
Waarom Curaçao?
Op 12 mei heb ik gedag gezegd tegen al mijn lieve vrienden en familie. Om vervolgens met veel enthousiasme alleen het vliegtuig in te stappen, want ik kon niet wachten om te beginnen aan mijn avontuur op Curaçao.
De reden dat ik voor Curaçao heb gekozen is, omdat ik altijd al voor langere tijd naar het buitenland wilde. Door COVID kwam het er de afgelopen drie studiejaren niet van, maar nu gelukkig wel! De combinatie van zon, zee, strand, het ontdekken van een nieuwe cultuur en het gezellige studentenleven op het eiland, maakt dat Curaçao voor mij de perfecte bestemming was.

Wat ga ik doen?
Tijdens mijn stage bij Bo Curaçao de aankomende vier maanden zal ik mij bezighouden met sociale media, maar ook met het vinden van geschikte stageplekken voor studenten en alles wat daarbij komt kijken. Ik kan niet wachten om alle studenten te helpen aan een onvergetelijk stage op het eiland. Dus dit is zeker niet de laatste keer dat jullie iets van mij zien of horen. Want ik zal namelijk ook meehelpen met de transfers en verschijnen in de vlogs.

Studentenhuis

Ik verblijf de aankomende maanden in Casa de Palmera. Een super leuk en gezellig studentenhuis waar ik meteen met open armen werd ontvangen door de groep studenten die er al zaten. In de 2 weken dat ik hier al zit hebben we al veel leuke activiteiten met elkaar ondernomen. Denk aan happy hours, fuik en lekker barbecueën bij Daaibooi beach. Ik zeg altijd een leuk studentenhuis kan een tijd ergens maken of breken en ik denk dat het met deze groep mensen helemaal goed komt!

foto-groep-plamera

De komende maanden ga ik jullie op de hoogte houden van al mijn avonturen via mijn vlogs. Ik heb ontzettend veel zin in mijn tijd op het eiland om alles te ontdekken en nieuwe mensen te leren kennen! En om natuurlijk een zeer leerzame en gezellige stagetijd tegemoet te gaan bij Bo Curaçao.

Heel veel liefs,
June

Voor de laatste vlogs klik hier