Fleur VLOG #1 - Welkomstborrel, Beach tennissen en naar Kleine knip

op

In deze vlog neem ik jullie mee hoe het leven van een student op Curacao eruit ziet. Deze week was de welkomstborrel van Bo Curacao, voor het eerst gingen we met de meiden van Iguana beach tennisen, naar kleine knip geweest, verjaardagen van huisgenootjes, uitgaan en een hele hoop gezelligheid.

Woensdag welkomstborrel
Woensdag was de welkomstborrel van Bo Curacao, dit keer in samenwerking bij Madero in live. We nemen jullie met de voorbereidingen en de avond zelf. Alle studenten vonden het allemaal erg leuk. Hierna zijn we nog naar Madero zelf gegaan.

Donderdag Beach tennissen
Donderdag begonnen we de dag op kantoor, s'avonds gingen we met wat meiden van het huis beach tennissen in Jan Thiel. Dit was de eerste keer, we vonden het allemaal zo leuk dat we het voortaan elke week gaan doen. Sporten is natuurlijk ook belangrijk op het eiland. Na het tennissen hebben we nog een drankje bij Zest gedronken

Vrijdag content middag
Deze dag hadden de content middag. We gingen naar Willemstad om wat content op te nemen, tussendoor even een drankje drinken en de Curacao t-shirtjes kunnen natuurlijk niet ontbreken. Als lunch hadden we lekker een broodje brushetta gemaakt. S'avonds gingen we gezellig uit bij Madero.

Zaterdag Kleine Knip
Zaterdag stonden we vroeg op om naar westpunt te rijden. We gingen naar Kleine knip. Het was een mooi blauw strand waar je onwijs mooi kon snorkelen. Op de terugweg reden we nog even langs Zanzibar voor de happy hour. Eenmaal thuis hebben we gegeten, ons klaargemaakt en naar het to the moon festival.

Zondag uitrusten, wassen en boodschappen
Zondag had ik even een rustig dagje. Ik had boodschappen gedaan, wassen gedraaid want dat moet helaas ook gebeuren haha. De rest van de dag heb ik lekker bij het zwembad gelegen.

Maandag hoe ziet het kantoor eruit?
Maandag begonnen we op kantoor. Tijdens de lunch hadden we een lekker broodje, lekker thuis gekookt en s'avonds lekker serie in bed kijken. Dit was het einde van de vlog, tot de volgende keer.