Marai VLOG #2 Bezoek uit Nederland & FUIK

op

In deze vlog neem ik jullie mee in een week uit mijn leven, terwijl ik bezoek heb van een vriendin uit Nederland. Natuurlijk heb ik zoveel mogelijk van Curacao laten zien, namelijk Cas Abou, Kokomo, Zanzibar en Willemstad. Daarnaast zijn we ook naar Fuik geweest.

In deze vlog neem ik jullie mee in een week uit mijn leven, terwijl ik bezoek heb van een vriendin uit Nederland. Natuurlijk heb ik zoveel mogelijk van Curaçao laten zien, namelijk Cas Abou, Kokomo, Zanzibar en Willemstad. Daarnaast zijn we ook naar Fuik geweest.

** Donderdag**

Op donderdag waren wij vrij omdat het Onafhankelijkheidsdag was op Curaçao. We zijn naar Cas Abou geweest en daarna gingen we uiteten bij de Heeren at Sea.

Vrijdag

Vandaag gingen wij naar Kokos en hier hebben wij de hele dag gelegen. Om 18:00 was het weer tijd voor de wekelijkse happy hour bij Zest.

Zaterdag

We hebben de hele dag gelegen bij Kokomo. Ook hier was het heerlijk. In de avond hebben wij even een rustig avondje gehad omdat wij fit wilde zijn voor de dag erna ;)

Zondag

Op zondag zijn we naar Fuik gegaan. Om 11:00 stond de partybus klaar om ons naar de boot te brengen en om 12:00 gingen wij richting Fuik Baai. Hier hebben we de hele dag gefeest en het was zo gezellig. We waren bijna met het hele huis.

Maandag

Op maandag ging ik iets heel leuks doen met Fleur, we hadden namelijk een samenwerking met Watertaxi Curaçao. We mochten mee op een boottrip langs de blauwe kamer, gingen snorkelen met schildpadden en eindigde bij Cas Abou. Dit is zeker een aanrader voor een actieve ochtend waarin je veel van het eiland kan zien! In de avond heb ik Dotje naar het vliegveld gebracht. Ik vond het jammer dat ze weer ging, maar we hebben echt een toptijd hier gehad samen!!!!

Bekijk hier de hele vlog: