Vlogs Jennifer

op

Onze stagiaire Jennifer neemt jullie met haar vlogs mee tijdens haar avonturen op Curaçao. In deze blog is een overzicht van al haar vlogs. Jennifer loopt stage op het eiland van eind mei 2022 – augustus 2022.

Vlog #2 Jennifer
In deze vlog neemt onze nieuwe stagiaire Jennifer jullie mee in een week op Curaçao.

Een weekje met Jennifer
De week begon al goed. Op maandag beginnen de stagiaires altijd met stagelopen. In de avond gaan meestal alle studenten naar de bios, omdat het op maandag goedkoper is. Je kan dan een bioskaartje kopen voor 2,50 euro. Daar maken wij als stagiaires vaak gebruik van. Wij zijn deze keer naar Jurassic World gegaan in 3D. Je kan in de bios kiezen uit verschillende hapjes en dranken. De bios zit in Willemstad en de pondjesbrug is niet ver van de bios. Het is zeker de moeite waard om in de avond langs de pondjesbrug te lopen en te genieten van de mooie lampen die aan de brug zitten. Je kan in Willemstad ook heerlijk een hapje of drankje doen.

Dinsdag was het tijd om over het Spaanse water te varen op Curaçao. Over het water varen is altijd een speciale activiteit. Je kan heerlijk genieten van het uitzicht en daarnaast ook informatie krijgen over Curaçao. Woensdag was het tijd om te gaan barbecueën. Het bracht een heerlijke sfeer en er werd natuurlijk gezongen door alle huisgenoten.

Donderdag was een huisgenootje jarig van Palmera en had ze een aantal studenten gevraagd om mee te gaan uit eten. Wij zijn uit eten geweest bij Saint Tropez en hebben daar genoten van het heerlijke eten, maar het uitzicht mogen wij natuurlijk niet vergeten.

Vrijdag is Jennifer na haar stage met een aantal studenten naar het dierenasiel geweest. De mensen van het dierenasiel vragen je altijd wat mee te nemen. Je kan dan kiezen uit speeltjes, eten, dekentjes en zo kan je natuurlijk uit veel meer producten kiezen. Omdat er zoveel zwerfhonden in het asiel komen hebben ze niet genoeg geld voor bijvoorbeeld speeltjes. Dit is dan een mooie oplossing dat een bezoeker iets mee kan nemen.

Weekend

Zaterdag was het tijd om Playa Grandi te gaan, om daar te gaan zwemmen met schildpadden. Uiteindelijk zijn wij doorgegaan naar de Grote knip, omdat je bij Playa Grandi niet lekker kan liggen. In de avond zijn alle bewoners van Palmera naar Zanzibar toe gegaan om te genieten van de Happy hour en live bandjes.

Toen was het zondag en zondag betekend Fuik. Bewoners van Palmera zijn met de boot van Zonnig en Sappig naar Fuik gevaren. Het is zeker een aanrader om hier een keer naar toe te gaan als je op Curaçao verblijft.

vlog #2 Jennifer

Vlog #4 Jennifer

In deze vlog neemt onze stagiaire Jennifer jullie mee in haar tijd op Curaçao.

Tropische storm Bonnie
Deze week was er een tropische storm in aankomst, waardoor alle studenten de gehele dag thuis moesten blijven. Naast het inslaan van eten en drinken hebben de studenten zich wel kunnen vermaken. De huisgenoten van Palmera hadden met elkaar leuke activiteiten bedacht, waaronder een mini poolparty en voetvolleybal. Uiteindelijk hebben wij op het eiland alleen last gehad van een regenbui en is er geen heftige schade ontstaan.

Zonnen en genieten van heerlijke stranden
Wanneer er tijd vrij is om naar het strand te gaan wordt hier zeker tijd aan besteed door de stagiaires. Zoals je in de vlog kan zien proberen de ze elke keer een ander strand te bezoeken, omdat er veel mooie stranden op Curaçao zijn.

Party time
Natuurlijk waren er weer een aantal feestjes op de planning. Waaronder Madero, Zanzibar, Bonita en Kokomo. Op zondag is er op Kokomo een happy hour. Meestal gaan alle studenten naar Madero op de zondagavond, maar voor deze keer is besloten om de happy hour te bezoeken van Kokomo. Dit is zeker een aanrader. Ook is Jennifer op zondag mee geweest naar Fuik. Daarnaast doet ze naast haar stage promotie werk voor Zonnig & Sappig en gaat hiervoor elke zondag mee. Naast werken op Fuik kan ze ook genieten van het mooie weer en feest ze af en toe een beetje mee.

Tattoo zetten
Jennifer heeft besloten om op het eiland een tattoo te zetten. Ze heeft ervoor gekozen om naar Byrons te gaan die gevestigd is op Mambo Beach. Ze is erg tevreden met haar tattoo. In de vlog zie je het eindresultaat.

Afscheid van huisgenoten
Deze week was het tijd om weer afscheid te nemen van een aantal huisgenoten van Palmera. De studenten hebben het samen afgesloten met een etentje bij De Heeren at Sea. Ook was een huisgenoot van Palmera jarig. Hiervoor was een leuke verassing geregeld tijdens het etentje. De dag erna is Jennifer samen met June naar het vliegveld gereden om iedereen uit te zwaaien.

Veel kijk plezier!

Vlog #4 Jennifer

Vlog #6 Jennifer

In deze vlog neemt onze stagiaire Jennifer jullie mee in haar tijd op Curaçao.

Bon Bini Holland 3
Op maandag zijn de studenten van Palmera naar de bios geweest, omdat er een nieuwe Bon Bini Holland uit is gekomen. Bij de bios op Curaçao heb je heel veel keuze uit verschillende snacks. Je kan bijvoorbeeld kiezen uit popcorn, kip, patat en/of een pizza. Hoe geweldig is dit? Daarnaast is de bios op maandag altijd goedkoper. Stagiaires op het eiland maken hier vaak gebruik van.

Barbecue met huisgenoten
Aan het eind van de middag hebben de bewoners van Palmera boodschappen gedaan, omdat ze met het huis gingen barbecueën. De studenten zijn naar de Caracasbaai gegaan. Er zijn maar twee plekken op het eiland waar dit mogelijk is, waarvan Caracasbaai 1 is.

Jetski tour
Wat is nou leuker dan een jetski tour doen over het Spaanse water?! Je krijgt de mogelijkheid om alleen of met zijn tweeën op een jetski te gaan. Je krijgt een uur de tijd en geloof mij die tijd vliegt voorbij. Je moet achter een instructeur aan die je begeleid over het water. Wanneer je met zijn tweeën bent heb je onderweg een overstap, zodat de andere persoon ook aan de beurt komt.

Fuik met Zonnig en Sappig
Natuurlijk gaat Jennifer zoals gewoonlijk elke zondag naar Fuik met Zonnig en Sappig. Dit keer gingen de bewoners van Palmera met zijn allen mee. Het was weer een geslaagde dag met alle studenten.

Tukboat Beach
De stagiaires zijn samen naar Tukboat Beach gegaan. Dit is een mooie plek om te gaan snorkelen, omdat er een boot in het water ligt die een tijd geleden gezonken is. Wanneer je graag een keer wilt snorkelen op Curacao is dit echt een aanrader.

Veel kijk plezier!

Vlog #6 Jennifer

Vlog #8 Jennifer

In deze vlog neemt onze stagiaire Jennifer jullie mee in haar tijd op Curaçao.

Sunset hike
Jennifer is op zaterdag samen met een aantal andere de Tafelberg gaan beklimmen. De wandeltocht duurde ongeveer drie uren, waarbij ze op de top van de berg genoten hebben van een mooi zonsondergang. De tocht werd verzorgd door Rock Climbing Curaçao.

Suppen
Vandaag is Jennifer samen met andere studenten wezen suppen op het Spaanse water. De stagiaires hebben genoten van het mooie weer, waardoor het suppen nog leuker was. Je kan tijdens het suppen genieten van het mooie weer, het uitzicht en kom je ook nog eens leuke dingen te weten over het eiland. Wil jij een keer te suppen? Dan is Sup Curaçao zeker een aanrader!

Smash it
Samen met het hele team van Bo Curaçao zijn de stagiaires naar Smash it geweest. Dit bedrijf laat je van alles kapot slaan in een gesloten ruimte. Zoals je in de vlog kan zien hebben de werknemers en stagiaires erop losgeslagen. Ben jij nou van plan om dit ook een keer te gaan doen? Ga dan langs Smash it op Curaçao!

Fuik met Zonnig en Sappig
Natuurlijk gaat Jennifer zoals gewoonlijk elke zondag naar Fuik met Zonnig en Sappig. Ook was er dit keer Fuik You, waar alle boten in plaats van aan de kant te gaan meren allemaal midden op het water gaan liggen. Fuik You was zo leuk en gaf een super leuke sfeer met zich mee. Alle studenten hebben genoten van deze dag.

Padellen
De stagiaires zijn samen met het team van Bo Curaçao te padellen geweest. Ze hebben met zijn allen een aantal potjes tegen elkaar mogen spelen. In Nederland is dit al een hype en nu wordt het ook steeds bekender op Curaçao. Ben jij een student die in Nederland aan Padel doet? Ga dan zeker langs bij Padel Curaçao!

Shelter Rock Paradise
Jennifer is samen met een andere student bij Shelter Rock Paradise geweest. Hier zijn ze samen gaan kamperen. Op de vrijdag hebben ze altijd kokosnoot avond. Op deze avond wordt er eten bereid in een kokosnoot en word er na de tijd met zijn allen karaoke gedaan. Het is hier echt super gezellig en een leuke sfeer om een keer mee te maken. Daarnaast is bij Shelter Rock de eerste camping gestart en het is voor nu al een groot succes. Lijkt het jou nou ook leuk om als student een keer te kamperen op Curaçao ga dan zeker langs Shelter Rock.

Veel kijk plezier!

Vlog #8 Jennifer