Marai VLOG #1 Happy hours, Grote knip & Beach yoga

op

In deze vlog neem ik jullie mee in een week uit mijn leven op Curaçao als marketing stagiaire. Ik ben hier nu bijna een maand en de tijd vliegt, dit zul je ook wel zien in mijn vlog ;). Van leuke stagedagen op kantoor tot feestjes doordeweeks en in het weekend. Daarnaast is er natuurlijk ook genoeg tijd voor de heerlijke stranddagen die voelen als vakantie.

Woensdag, contentmiddag

Woensdag hebben Nova, Fleur en ik in de middag contentmiddag. Dit keer gingen wij naar Karakter om hier Tiktoks en Instagram content te maken. Ik vind het heel fijn dat er afwisseling is tussen kantoordagen en dagen dat je zelf op pad kan om content te maken en het eiland te ontdekken.

Madero X Sam Hofman

In de avond ging ik met mijn huis naar Madero waar Sam Hofman moest draaien. Met veel toewijding heb ik geprobeerd hem op beeld te krijgen.

Zest Spritz Happy hour

Op vrijdagavond ben ik met mijn huis naar de happy hour van Zest geweest. Vrijdag is echt mijn lievelingsdag hier. De vibe bij Zest is zo leuk en de spritzen zijn ook nog eens heerlijk.

Zanzi festival

Op zondag was het festival bij Zanzibar. Dit was ook weer zo leuk. Lekker met een in het zonnetje, met een brasaatje en je voeten in het zand.

**Beach Yoga **

Om even te ontspannen van mijn drukke weekend, ben ik met Fleur en Nova naar beach yoga gegaan. Dit had ik echt even nodig en was echt een hele leuke ervaring. Ik weet zeker dat ik dit vaker ga doen!!