op

In deze tweede vlog neemt onze stagiaire Charlotte jullie mee in haar leven als stagiaire op Curaçao. Zo gaan de studenten uiteten, het ek voetbal kijken, naar de happy hours, maar ook sporten om gezond te blijven.

op

We hebben er allemaal lang op gewacht, maar het is eindelijk zover: er zijn versoepelingen op Curacao. In deze vlog neem ik je mee vanaf het moment van de persconferentie op maandag 3 mei. De versoepelingen op Curacao zijn één dag later ingegaan, namelijk 4 mei.

op

Via onze social media kanalen merkten we dat er veel vragen kwamen vanuit studenten die graag stage willen lopen op Curaçao. Hierdoor zijn we op het idee gekomen om een Q&A te organiseren waarbij studenten uit Casa de Palmera: Jelle, Bas, Nova en Fiene vragen beantwoorden. Via Instagram konden studenten vragen doorsturen en zo hebben wij geprobeerd alle vragen te beantwoorden in de video.

op

We hadden al heel veel over busfeesten gehoord van andere stagiaires op Curacao, maar eindelijk mochten we het zelf meemaken. Alle studenten van Casa de Palmera hadden zondag een busfeestje georganiseerd. Wij wonen met 25 in een huis en je mag met 25 in de bus, dus dat kwam perfect uit. Zo konden wij dit met een huishouden doen.