Even voorstellen: Chimène

op

Bon dia!

Mijn naam is Chimène van Deudekom, ik ben 23 jaar en kom uit Utrecht. De komende vijf maanden ga ik stage lopen bij Bo Curaçao en ga ik mij volledig richten op de marketing. Ik volg de opleiding Creative Business aan de HVA en zit momenteel in mijn vierde leerjaar, dus dit is ook meteen mijn laatste stage. Ik heb altijd al de droom gehad om in het buitenland stage te lopen en dit was dan ook ‘het’ moment om het te doen! De komende periode zal ik jullie meenemen op mijn avontuur op dit prachtige eiland. Ik heb er super veel zin in om jullie daarin mee te nemen en mocht je vragen of opmerkingen hebben laat het mij dan gerust weten!
airport

Over mij
Ik woon al heel mijn leven in Utrecht en sinds een jaar woon ik met twee vriendinnen in een prachtig huis in de stad. Naast mijn studie ben ik werkzaam als freelancer is de evenementen en horecabranche. Dit doe ik al sinds ik 19 was en ik vind de afwisseling en veelzijdigheid in mijn werk het allerleukst. Daarnaast werk ik nog twee dagen per week als content creator bij Tess V fashion. Een bezige bij dus! Ik hou erg van een feestje, maar ook zeker van een heerlijk avondje met vriendinnen thuis op de bank. Daarnaast ben ik een echte foodie! Dus ik ben altijd nieuwe dingen aan het uitproberen in de keuken en ga heel graag lekker uit eten.
blog-foto-1

Mijn laatste stage
29 augustus kwam ik aan op dit prachtige eiland samen met Noor. Ik heb Noor leren kennen bij mijn minor en we kwamen er daarachter dat wij beide graag stage wilde gaan lopen op Curaçao. Sinds dien hebben we contact gehouden en besloten we samen te vliegen en een auto op het eiland te huren. Ik ben een week voor mijn stage aangekomen om te kunnen wennen aan het tijdsverschil en mijn nieuwe woonplaats voor de komende tijd. Na een week heerlijk vertoeven ben ik inmiddels begonnen aan mijn stage. Mijn werkzaamheden zijn heel divers en dat is precies wat ik zocht in een stage. Met mijn werk als content creator en creatieve brein zit ik helemaal op mijn plek als marketing stagiaire bij Bo Curaçao. Ik zal mij vooral focussen op alle content voor de socials om jullie een zo goed mogelijk beeld te geven van het leven hier, de stages en wat je te wachten staat. Daarnaast neem ik jullie natuurlijk ook mee in mijn leven buiten de stage op Curaçao door middel van een vlog die op YouTube te zien zal zijn.
markt

Casa de Palmera
Ik verblijf de komende maanden in ‘Casa de Palmera’, dus ik zal letterlijk slapen onder de palmbomen. Ik woon daar samen met 25 andere studenten, wat best even wennen is omdat ik normaal met zijn drietjes woon. Er is eigenlijk altijd wat te doen en je kunt altijd wel met iemand mee die een planning heeft, dus dat is supergezellig. Zo gaan we samen uit eten, naar het strand en natuurlijk naar feestjes. Ik heb een kamer boven in het woonhuis waar ik me heerlijk kan terugtrekken als ik daar behoefte aan heb. Afgelopen week zijn er wat mensen van de vorige lichting vetrokken en druppelden er ook weer nieuwe studenten binnen. Tot aan november zijn we nu compleet, dus binnenkort zullen we een openingsborrel doen!
merel

Kortom het wordt een avontuur vol heerlijke zonnige dagen, stranden, feestjes, nieuwe vrienden en bovenal prachtige herinneringen, waarin ik jullie mee ga nemen!
dance

Liefs, Chimène

Ayo!