op

Wereldwijd wordt Carnaval anders gevierd. In Nederland zijn we carnaval natuurlijk gewend als een lang feestweekend waarbij het bier rijkelijk vloeit en iedereen zichzelf zo minimaal of juist maximaal mogelijk verkleed heeft. Afhankelijk van de stad waar je het gaat vieren.

op

Oeioeioei wat vliegt de tijd. Opeens zit ik hier alweer meer dan een maand! En het voelt als gisteren dat ik nog een beetje ongemakkelijk het terrein van mijn appartementencomplex op liep met m’n spulletjes, pre-jetlag en zweetplekken. Inmiddels is dat natuurlijk niet meer van toepassing.

op

Een dagje Klein Curaçao, een paradijsje op zich. Er zijn vele boten die naar deze prachtige plek varen, ieder bijzonder op zijn eigen manier. Alleen wanneer je na een stage week toe bent aan een adrenaline kick, dan raad ik jou zonder twijfel de Powerboat van Curaçao aan!

op

Als jij stage loopt op Curaçao is de quad tour een belevenis die wij je kunnen aanraden. Sterker nog, de quad tour is een ervaring die je eigenlijk niet mag missen. Tijdens jouw stage op Curaçao ben je natuurlijk veel te vinden op een van de mooie stranden, maar er zijn nog veel meer mooie plekjes op het eiland.

op

De laatste tijd is ‘eilandhoppen’ zeer populair. Eilandhoppen is het combineren van verschillende eilanden binnen één reis. Het is mogelijk om je eigen reis samen te stellen. Naast het mooie eiland Curaçao is het natuurlijk ook fantastisch om je stage te combineren met Bonaire en Aruba.

op

Wanneer je tijdens je stage op Curaçao over het eiland rijdt zal je zeker een paar van de landhuizen tegenkomen die hier zijn gebouwd in de tijd van de slavernij. De rijke plantage bezitters woonden in de mooie, grote huizen terwijl de slaven in armoedige hutten er omheen woonden.