op

Willemstad en zijn unieke plekken ontdekken? Dushi Walks neemt je mee naar plekken waar niet iedereen van weet! Deze ‘insider’ plekjes bezoek je tijdens de wandeling met Dushi Walks Curaçao, wat ons betreft een dikke aanrader!

op

Op 7 februari 2018 stapte ik in het vliegtuig om mijn avontuur op Curaçao te beginnen... Ik maakte een overstap van -10 naar 30 graden. Van intensief contact met vrienden en familie naar een eiland vol onbekenden en een onbekende omgeving waar ik alles nog moest ontdekken. Inmiddels is deze datum alweer 5 maanden geleden

op

De Aloë Vera Plantage is een begrip op Curacao en een echte 'must see' voor mensen met 'feeling for nature'. Een bekend product dat van de aloë vera plantage af komt is de huid-verzorgingslijn CurAloe. De aloë vera plant wordt op het terrein geoogst, de gel wordt in de fabriek op het terrein verwerkt en de eindproducten worden (o.a.) op het terrein verkocht.

op

Toen ik (Karlien) in 2011 naar het eiland verhuisde, stond mijn PADI halen hoog op mijn bucketlist, echter is het er op een of andere manier nooit van gekomen. Toen ik afgelopen april jarig was, kreeg ik van mijn stagiaire Myrthe, een introductieduik cadeau bij duikschool Curious2Dive. Een gaaf cadeau, maar stiekem vond ik het ook best spannend.

op

Het mooiste van Curaçao is natuurlijk de onderwaterwereld. Aan de kusten van dit heerlijke eilandje kun je fantastisch snorkelen en voor de duikliefhebbers zit er aan elk strandje wel een duikschool waar je lessen en duik spullen kan afnemen. Veel mede stagiaires van mij halen op Curaçao hun PADI en kunnen vervolgens, wanneer zij zelf willen, genieten van de diepzee schoonheid. Zelf vind ik de onderwaterwereld ook echt prachtig...