Even voorstellen: Maud

op

Bon dia,

Mijn naam is Maud Wolbert, 20 jaar oud en ik kom uit het prachtige Twente, Oldenzaal om precies te zijn.
In het kort, ik ben een enthousiast en ondernemend iemand die niet snel nee zegt tegen een avontuur. Ik word heel erg blij van een gezellige avond uiteten met vrienden of familie en daarnaast ben ik vrijwel altijd in voor een feestje. Thuis werk ik al sinds mijn veertiende in de horeca en ook dit doe ik nog steeds met heel veel plezier.
Ik zit in het laatste halfjaar van mijn studie aan de Hotel Management School in Maastricht. In het laatste halfjaar van mijn studie moet je een managementstage lopen van 20 weken en deze zal ik gaan doen bij Bo Curaçao. Ik heb altijd al een halfjaar naar het buitenland gewild, maar de afgelopen jaren was dit helaas niet mogelijk door COVID-19. Nu de mogelijkheid er weer is, heb ik deze met beide handen aangegrepen.

maud2

Stage bij Bo Curaçao
De komende vijf maanden zal ik een Human Resource gerelateerde stage lopen bij Bo Curaçao. Dit betekent dat ik mij bezig zal houden met onder andere het contact onderhouden met de studenten, intakegesprekken, het regelen van huisvesting en vergunningen voor de nieuwe studenten, transfers en kennismakingsgesprekken. Daarnaast kunnen jullie meekijken met mijn leven op Curaçao, want ik zal net als de andere stagiaires gaan vloggen.

Huisvesting
Inmiddels ben ik alweer meer dan drie weken op dit prachtige eiland. Ik ben als een van de eerste ingetrokken in mijn studentenhuis, Casa de Iguana. Dit is een gezellig studentenhuis op een ideale locatie dat beschikt over een woonhuis en verschillende appartementen. Deze weken komen er steeds meer nieuwe huisgenoten aan, waardoor het huis langzaam vol loopt. Het is ontzettend gezellig en we doen veel samen met het huis. Hierbij kun je denken aan happy hours, samen koken, uiteten en in het weekend naar verschillende stranden.

maud1

Mijn avontuur op Curaçao is dus echt begonnen. Ik kan niet wachten om het eiland verder te ontdekken, nieuwe mensen te leren kennen, vrienden voor het leven te maken en mijzelf verder te ontwikkelen tijdens mijn stage bij Bo Curaçao.

Liefs,
Maud