Vlog: Steffie haar Curacao ervaring!

op

Mijn tijd in Curaçao heb ik vastgelegd door middel van een aantal vlogs, deze vlogs kunnen je een beeld geven van het leven van een student op Curaçao; veel stranden en feestjes!

Vlog 6: Afscheidsvlog

In vlog 6 neem ik afscheid van Bo Curaçao en het eiland. Ik neem je mee tijdens mijn laatste dagen op Curaçao. Ik ga iedereen enorm missen en heb een top stagetijd gehad! Bedankt allemaal!

Vlog 5: Curaçao - Aruba

In vlog 5 heb ik samen met 2 huisgenootjes een weekendje Aruba geboekt. Het is vanuit Curaçao erg gemakkelijk om een weekendje naar een ander eiland te gaan, deze kans heb ik dan ook zeker gepakt. Ook Aruba is een prachtig eiland met mooie lange zandstranden en een heldere blauwe zee. We hebben ontzettend genoten in deze minivakantie en zoveel mogelijk van het eiland gezien.

Vlog 4: Kerst op Curacao

In deze vlog ga ik het lekkerste eten ooit halen: mijn gepersonaliseerde pokébowl van Poké. Vervolgens gaan we naar de bioscoop in Sambil naar de film Frozen 2 (voor de tweede keer, sad but true). Ook komt kerstmis er weer aan en is ook Curaçao volop in de kerstsfeer, zo bezoek ik de kerstmarkt en is ook Sambil helemaal versierd. En natuurlijk bezoek ik ook weer wat feestjes, Madero had Snelle op bezoek wat resulteerde in een leuke avond met goede muziek.

Vlog 3: Een hele normale week op Curaçao

Deze week doen we weer wat we elke week doen: de feestjes bezoeken en op de stranden uitbrakken. Dit keer op Cas Abao, een van mijn favoriete stranden. Ook zien we mijn huisgenoot hard aan het werk bij Cabana terwijl wij daar heerlijk liggen te zonnen; het verschil moet er zijn. Als afsluiting vertel ik nog wat over mijn kookkunsten en waar ik boodschappen doe.

Vlog 2: Wekelijkse feestjes op Curaçao

In deze vlog neem ik jullie mee naar de wekelijkse feestjes op Curaçao. Ook het strand mag uiteraard niet ontbreken: Porto Marie it is. Het heeft even geduurd, maar ook mij is het gelukt om op de foto te gaan met een van de varkens die daar rondlopen. Zondags waren we van plan om naar een feestje te gaan maar dat is snel omgeslagen in een slaapfeestje op mijn kamer.

Vlog 1: Meet the team: Steffie haar Curaçao ervaring

In de eerste vlog gaat over mijn laatste weken in Nederland en mijn eerste weken in Curaçao. Zo heb ik mijn laatste werkdag bij HUP **hotel erop zitten en organiseerde ik voor mijn vriendinnen een afscheidsborrel waar veel wijn en snacks bij kwamen kijken. Ook heb ik mijn eerste dagen in Curacao gefilmd en vertel ik hoe deze zijn bevallen.

Heb jij nog vragen over stage lopen op Curacao? En wil jij net zoals Steffie graag stage lopen op Curaçao? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Mocht je nou niet genoeg krijgen van de avonturen van onze stagiaires, bekijk dan ook de Curaçao activiteiten vlogs, zoals die van Aquafari tour.

Wil jij op de hoogte blijven van de nieuwste video's abonneer dan op ons kanaal: YouTube kanaal