Studenten aan het woord: Lies

op

Bon dia!

Mijn naam is Lies en ik zit in mijn derde jaar van de opleiding Bedrijfskunde. Vanaf februari heb ik een halfjaar stage gelopen op het mooie Curaçao.

Tijdens mijn voorbereidingen heb ik al snel Bo Curaçao ingeschakeld voor hulp. Zij hebben mij geholpen aan een super leuk stagebedrijf namelijk een recruitment bedrijf, een bedrijf waar ik deze periode veel geleerd heb en met veel plezier stage heb gelopen.
Naast de 40 uur stage in de week heb ik ook genoeg andere dingen gedaan. Zo ben ik heel Westpunt afgegaan om de mooiste plekjes en stranden te bezoeken en heb ik de toerist uitgehangen in Willemstad.

Op Curaçao weten ze ook zeker wat stappen is. Van iedere dinsdag Red cup night bij 27 naar Wet & Wild en Zanzibar in het weekend. Verder worden er regelmatig feestjes georganiseerd die je niet wilt missen.

Ook heb ik samen met een paar huisgenootjes mijn PADI gehaald en heb ik een aantal mooie duiken gedaan, waarvan duiken bij Porto Marie zeker een aanrader is.

stagecuracao1

Tijdens mijn stageperiode woonde ik met twee vriendinnen in een appartement in een studentencomplex waar ik veel lieve mensen heb leren kennen, die mijn stageperiode nog mooier hebben gemaakt. In het complex zitten ongeveer 30 studenten en samen hebben we veel leuke dingen gedaan zoals stappen, dagjesstrand en lekker uiteten.

stagecuracao2

Bo Curaçao heeft mij heel erg geholpen in de voorbereidingen voor mijn stage op Curaçao. Zo hebben ze mij geholpen met een stagebedrijf, huisvestiging en een huurauto te vinden. Maar ook met de minder leuke dingen om te regelen zoals stagevergunning en verzekeringen.
Curaçao is een eiland waar veel te beleven valt en waar ik de tijd van mijn leven heb gehad. Op dit moment zit ik mijn laatste week en vlieg ik dus binnenkort weer naar huis. De vijf maanden zijn echt voorbij gevlogen en van mij had het nog wel even langer mogen duren. Curaçao is zeker een aanrader dus als je twijfelt om hier stage te komen lopen, ik zeg DOEN!

Ayo Lies

stagecuracao3

Nog een ervaring lezen? Laura vertelt haar ervaring!