Studenten aan het woord: Laura P

op

Hi Dushi’s,

Mijn naam is Laura en ik stapte net als heel veel anderen stagiaires drie maanden geleden in het vliegtuig om naar het zonnige Curaçao te vertrekken. Ik studeer Leisure & Event Management aan de Hogeschool Rotterdam. En toen ik de kans kreeg om in het buitenland stage te lopen pakte ik het met beide handen aan. De meeste stagiaires komen hier alleen, maar ik en mijn vriend besloten om het avontuur samen aan te gaan. Ik loop stage bij super leuk stagebedrijf dat zich bezig houdt met onderwater activiteiten. Mijn vriend is hier op Curaçao gaan werken.
Tot op de dag van vandaag hebben wij nog geen spijt gehad van onze beslissing.

Mijn stage op Curacao
Mijn stage zit gevestigd op het strand, ik kan dus elke dag genieten van de zee, wat het natuurlijk al super leuk maakt. Ik krijg veel verantwoordelijkheden op mijn stage en zij luisteren goed naar al mijn ideeën, die ik ook daadwerkelijk mag uitvoeren. De werkzaamheden zijn heel erg variërend waardoor elke dag leuk blijft.

Ik ben blij dat ik mijn stage via Bo Curaçao heb geregeld. Wanneer er problemen zijn staan zij altijd voor je klaar om te helpen. En dankzij de gezellige welkomstborrel leer je meteen veel anderen stagiaires kennen.

Gezelligheid
Ik woon samen met mijn vriend in een eigen appartementje, hier hebben wij toch lekker ons eigen plekje. De gezelligheid kan je op Curaçao altijd opzoeken. Ik ben vaak te vinden in de studentenhuizen, die erg gezellig zijn, en ik heb dan ook binnen no time vrienden gemaakt.
Het leuke aan Curaçao vind ik de gezelligheid en de openheid van de mensen, elke dag is hier dan ook wel iets te beleven. Ik ben vaak te vinden op de vele feestjes en op de prachtige stranden. Naast het liggen op de stranden vind ik het ook leuk om af en toe wat actiefs te doen. Zo heb ik de Christoffelberg beklommen, ben ik naar Shete Boka geweest en ben ik gaan Suppen. Je raakt op het eiland nooit verveeld.

Ik ben nu ongeveer drie maanden op Curaçao en ik voel mij al helemaal thuis. De gezelligheid ga ik meeste missen wanneer ik weer terug ben ik Nederland, naast het prachtige weer natuurlijk. Curaçao is zeker een eiland waar ik terug ga komen. Ik raad het ook iedereen aan om hier je stage te komen lopen!

laura

laura1

Lees ook Dijana haar stage ervaring op Curacao.