Vlog 4: Stagiaires Romy en Julia

op

In deze vlog nemen onze stagiaires Romy en Julia jullie mee in hun derde week van stage op Curaçao. De stagedag begon met een ochtend stagelopen op kantoor waarna de creatieve middag volgde. Voor deze creatieve middag zijn ze naar het studentenhuis Palmera afgereisd om content te schieten voor TikTok.

Vriendin op bezoek en Klein Curaçao!
In de avond zijn Romy en Julia doorgereden naar Hato Airport om een vriendin op te halen! Vivianne komt voor een week op bezoek en verblijft bij de meiden in het Casa de Iguana.
Op donderdag is Julia met haar ouders naar Klein Curaçao gegaan. Op dit eiland hebben ze genoten van de prachtige omgeving en hebben ze deelgenomen aan de snorkeltocht. Een prachtig eiland wat je een keer gezien moet hebben!

Op vrijdag zijn de meiden met naar Saint Tropez gegaan. Deze prachtige plek ligt zeer centraal tegen Punda aan in de trendy en hippe wijk Pietermaai. Aan het infinity zwembad hebben ze een middag genoten van het fenomenale uitzicht op zee.

De visserij
In de avond zijn de Romy en Vivianne met een aantal huisgenoten uit Casa de Iguana gaan eten bij de Visserij. Wanneer je van vis houdt, mag een bezoekje aan de visserij zeker niet ontbreken! De vis die wordt geserveerd, is zo vers dat je ga je bijna nergens anders vinden op het eiland. De vangst wordt namelijk gelijk naar het restaurant gebracht, waar het wordt bereid. Het restaurant is alleen in het weekend geopend en wees er op tijd bij want dit restaurant is geliefd op Curaçao!

Party weekend
Na een leuke stageweek stond het weekend weer voor de deur! Op vrijdagavond heeft het studentenhuis Iguana, het studentenhuis Palmera uitgenodigd voor een “Foute Party”! Iedereen verscheen in zijn “foute outfit” en maakte er een gezellige avond van. Na de geslaagde avond zijn de meiden vroeg op pad gegaan om naar het strand, Blue Bay te gaan. Op dit prachtige strand hebben ze genoten van een lunch en de onderwaterwereld bewonderd! Na deze heerlijke dag zijn ze weer op tijd vertrokken om zich klaar te maken voor een techno party, samen met het studentenhuis.

De volgende dag zijn de stagiaires weer vroeg vertrokken om een ander strandje te bezoeken. Dit keer werd het Porto Mari, het strand dat bekend staat om de wilde zwijnen. Echter, eenmaal aangekomen op het strand waren ze nergens te bekennen. Niettemin, is ook dit strand prachtig. De dag werd afgesloten met een etentje bij Café Wilhelminaplein.

Bekijk hier de vlog!

Wil je meer video's zien? Bekijk dan onze laatste vlog https:Jette VLOG #3 Sporten, etentjes en veel feestjes