Vlog 5: Stagiaire Jette

op

In deze vlog neemt onze stagiaire Jette jullie weer mee in haar week als stagiaire op Curaçao. Op dit moment is zij alweer een maand op het eiland en voelt zij zich helemaal thuis. De stageweek begon met een creatieve middag. Iedere week gaan Jette, Julia en Romy een halve dag op pad om content te schieten voor de social mediakanalen. Onlangs hebben zij het TikTok account van Bo Curaçao gelanceerd, dus hier wordt volop voor gefilmd!

Doordeweekse dagen als stagiaire
De week bestaat overdag vooral uit stagelopen, maar ’s avonds wordt er af en toe wel wat leuks gedaan met het huis. Zo zijn alle studenten van Casa de Palmera op maandagavond sushi gaan eten bij The Greenhouse voor de verjaardag van huisgenoot Lisa.

Af en toe komt het ook voor dat een aantal studenten wat eerder klaar zijn met stage. Dan wordt er vaak aan een schoolopdracht gewerkt, tot de concentratie op is ;) Wanneer er nog tijd over is gaan de studenten meestal nog even op het strand of aan het zwembad liggen. Zo ook Jette op dinsdagmiddag, ’s Avonds wordt er echt niet altijd gefeest. De studenten vinden het ook lekker om een avondje rustig aan te doen en samen een serie te kijken.

Weekend als stagiaire
In het weekend is het wel vaak tijd voor een feestje. Dit weekend stond er weer een themafeest op de planning: de foute party. Zo fout mogelijk gekleed dus. Heel Casa de Palmera is gaan feesten bij Casa de Iguana. Zoals altijd, weer een geslaagd feestje!

Overdag wordt er in het weekend wat leuks ondernomen. Jette is samen met wat vriendinnen uit het huis naar St Tropez gegaan. Een restaurant met daarbij ligbedjes en een heerlijk zwembad. Zaterdagavond geen feestje, maar een heerlijk etentje bij de Gouverneur. Zondagavond was het namelijk tijd voor de eerste happy hour. Een uur lang drankjes halen voor de helft van de prijs. Dit is vaak rond zonsondergang, een heerlijk moment en fijne afsluiting van het weekend!

Bekijk hier de vlog!