Even voorstellen: Robin

op

Bon Dia!

Hallo allemaal! Mijn naam is Robin en ik ben een 19-jarige student uit een klein dorpje in de omgeving van Rotterdam. Momenteel volg ik de opleiding Creative Business aan Hogeschool Inholland in Rotterdam, waar ik me voornamelijk richt op marketing, evenementen en het creëren van concepten. Maar nu, in mijn derde jaar, heb ik de kans gegrepen om mijn passie voor marketing verder te ontwikkelen bij Bo Curaçao. Samen met mijn collega Meagan zal ik de komende vijf maanden te vinden zijn op de marketingafdeling, waar we ons bezighouden met sociale media, blogs en vlogs. Je zult ons dus regelmatig tegenkomen om de socials.

Vorige week ben ik aangekomen op het zonnige Curaçao en vanaf het eerste moment voelde ik me meteen thuis in mijn nieuwe huisje, Casa de Palmera. Hier deel ik het huis met maar liefst 25 andere gezellige studenten, wat wel even wennen is na het rustige leven thuis met mijn ouders.

voorstel-blog

Het idee om stage te lopen in het buitenland heeft altijd al in mijn hoofd gezeten en nu is het eindelijk zover. Ik kan niet wachten om mezelf onder te dompelen in de cultuur en het werk bij Bo Curaçao. En natuurlijk neem ik jullie graag mee op mijn avontuur op dit prachtige eiland!

In mijn eerste week heb ik al een beetje kunnen rondkijken en het eiland kunnen verkennen, maar ik kijk ernaar uit om helemaal mijn eigen draai te vinden hier. Ik ben ervan overtuigd dat dit een onvergetelijke en leerzame ervaring zal worden, en ik kan niet wachten om mijn avonturen en ervaringen met jullie te delen in dit paradijsje!
Naast mijn werk bij Bo Curaçao, kijk ik er ook naar uit om nieuwe mensen te leren kennen en nieuwe dingen uit te proberen.

voorstel-blog-1

Blijf op de hoogte van mijn avonturen door de socials te volgen en wie weet inspireer ik jou ook om een stap buiten je comfortzone te zetten. Laten we eerlijk zijn, wie wil er nou niet stage lopen op Curaçao? Mocht je nog vragen op opmerkingen hebben neem dan gerust contact met mij op.

Groetjes,
Robin

Ayo!