Blogs

op

Vandaag zijn 6 van onze studenten gaan duiken bij Blue Bay. Een van onze eigen studenten werkt op de marketing afdeling van Blue Bay dive en heeft ervoor gezorgd dat deze dag in goede banen is verlopen. De studenten hebben allemaal een introduik gedaan en kunnen er nu voor kiezen om hen Padi te gaan halen. Onze stagiair Max heeft deze dag gefilmd en neemt jullie mee in zijn tweede vlog, veel kijk lees- en kijkplezier!

op

In deze blog vertelt onze nieuwe stagiaire 'Jayresa' hoe het is om voor de tweede keer terug te komen om stage te lopen op het eiland.

op

Reizen en ontdekken is iets dat altijd in mijn bloed heeft gezeten. Nu de grenzen vervagen en de buitenlandse stagemogelijkheden oneindig zijn maak ik daar goed gebruik van. Eerder liep ik al stage in Malta en in Zuid-Afrika en de komende 4,5 maand ga ik proeven van het eiland Curaçao, waar ik werkzaam ben bij Bo Curaçao.

op

"Midden in het begin van een nieuw avontuur, kwam er abrupt een eind aan mijn stageperiode door het vreselijke Corona virus". Lees hier de afscheidsblog van onze stagiaire Iris!

op

Bon bini bij mijn voorstelblog. Mijn naam is Iris. Ik ben 21 jaar en ik ben net gearriveerd op bon Curaçao om mijn afstudeerstage te volbrengen bij Bo Curaçao.

op

Momenteel is mijn laatste stageweek van start gegaan. ik heb de afgelopen 5 maanden stage mogen lopen bij Bo Curacao. In deze blog vertel ik over mijn Curaçao ervaringen en wat mijn hoogtepunten waren.