✨ Caribbean Dreams: Mijn Stageavontuur op Curaçao met Bo Curaçao zon ✨

op

Welkom op mijn Caribische avontuur, waar de zon altijd schijnt en de stranden uitnodigend zijn! Stel je voor: het is eindelijk zover. Na jarenlang dromen en fantaseren, heb ik eindelijk mijn koffers gepakt en ben ik gegaan naar Curaçao, het tropische paradijs waar ik altijd van heb gedroomd. Vanaf het moment dat ik voet zette op Hato Airport, zag ik het bord "Welkom op Curaçao", en toen wist ik hier begint mijn avontuur. En zo begon mijn onvergetelijke reis vol nieuwe ontmoetingen, fantastische stranden, en onvergetelijke ervaringen. Ga met me mee terwijl ik je meeneem op mijn reis door het prachtige Curaçao, waar ik elke dag een nieuw avontuur beleef, en waar ik samen met Bo Curaçao mijn dromen waar maak!

Het paradijs dat op me wachtte
Ik kon gewoon niet wachten! Eindelijk was het zover - mijn ultieme droom om als student naar Curaçao te gaan, kwam uit! Na het lezen van talloze blogs en het aanhoren van de meest leuke verhalen van andere studenten, was het eindelijk mijn tijd om te gaan. Ik bedoel, serieus, ik heb hier al naar uitgekeken sinds ik 18 was, en nu, op mijn 21e, was het eindelijk zover. Op 5 februari stapte ik uit het vliegtuig op Hato Airport. De warmte en een mega groot bord met "Welkom op Curaçao" kwam me gelijk tegemoet, gaf me een gevoel van blijdschap. Zo benieuwd dat ik was, sprong ik meteen in een auto om het eiland te verkennen, en wow, wat een ervaring was dat! De stranden, de kleurrijke bloemen, de lachende gezichten - het is hier fantastisch! Dit eiland straalt warmte, blijdschap en puur plezier uit. En weet je wat het beste is? Ik mag het hier de aankomende 5 maanden mijn thuis noemen! Hoe leuk is dat?!

boot-foto.png

Nieuwe vrienden, nieuwe avonturen
Het ontmoeten van nieuwe mensen is altijd best spannend, vinden jullie ook? Ik kan je vertellen dat ik er helemaal klaar voor was om nieuwe mensen te leren kennen, echt een avontuur. Samen met drie goede vrienden landde ik op dit prachtige eiland, maar ik had al snel door dat er nog zoveel toffe mensen zijn die ik wil leren kennen. Ik verblijf in een supergroot studentenhuis, met maar liefst 80 studenten. Ik was zo benieuwd om iedereen te leren kennen! In het begin hoop je natuurlijk dat er andere studenten zijn waar het goed mee klikt, en die ook echt bij je passen. Maar geloof me, op dit eiland gaat dat zo snel! Iedereen is hier met hetzelfde doel, het leven volop genieten. En geloof me, er zijn zoveel stagiaires en jong werkende die naast hun werk ook volop willen genieten van al het moois dat dit eiland te bieden heeft. Daarom benadruk ik het nog een keer, sta open om nieuwe mensen te leren, want voor je het weet bouw je een superleuke vriendenkring op!

voorstel-blog-2

Stageleven op Curaçao: Meer Dan Alleen Feesten
Naast het leuke uitgaansleven op Curaçao, is het ook super belangrijk om het naar je zin te hebben op je stage. Het vinden van een bedrijf dat aan al mijn wensen voldeed én waar ik veel kon leren, was nogal een gedoe. Gelukkig kwam Bo Curaçao op mijn pad, een heel fijn bemiddelingsbureau dat me hielp om een leuke stage te vinden. En niet alleen dat, ze regelen ook nog eens je huisvesting, autoverhuur, vergunningen en transfers. Echt een lifesaver, want geloof me, ik had duizend dingen aan mijn hoofd voordat ik naar Curaçao kon gaan. Nu werk ik al twee weken bij Bo Curaçao, en ik vind het echt heel erg leuk om met jullie te kletsen en al jullie vragen te beantwoorden voordat jullie vertrekken. Ik weet hoe stressvol het kan zijn om je hele leven in een paar koffers te proppen en voor een halfjaar naar het buitenland te gaan... echt een gedoe! Maar geloof me, zodra je voet zet op dit eiland, verdwijnen al je zorgen als sneeuw voor de Caribische zon en kun je eindelijk gaan genieten!