Even voorstellen: Jennifer

op

Bon dia!
Mijn naam is Jennifer Dijkstra, 22 jaren jong en kom uit het mooie Friesland, Harkema. Momenteel zit ik in mijn laatste jaar van mijn studie en heb besloten om een groot avontuur aan te gaan door te gaan stagelopen bij Bo Curaçao. Ik volg de opleiding Executive Office management via Schoevers in Utrecht.

Mij kan je herkennen als een enthousiaste stuiterbal die overal voor in is. Daarnaast ben ik echt een fitness gekkie en zie je mij vaak langs de baan van de motorcross. Motorcross??! Ja zeker, zelf heb ik een aantal jaar mogen motorcrossen maar door een ongeluk helaas moeten stoppen. Nu ga ik altijd met mijn broertje mee om hem te blijven supporten. Ik haal mijn voldoening uit nieuwe mensen leren kennen en daarnaast het uiterste uit mijzelf te halen door bijvoorbeeld een stage te volgen in het buitenland.

What’s next?
Wanneer ik mijn diploma in handen mag ontvangen ga ik opzoek naar mijn droombaan. Graag ga ik later aan de slag als Personal Assistant voor bijvoorbeeld een beroemd persoon of een directeur. Zelf ben ik niet gebonden aan Friesland, dus ik zie mijzelf zo naar het midden van Nederland verhuizen als het gaat om mijn droombaan. Wanneer ik mijn opleiding heb afgerond wil ik doorgaan met het ontwikkelen van mijzelf, doormiddel van cursussen om zo goed en breed mogelijk opgeleid te zijn.

stagiaire_curacao

Studentenhuis
Ik verblijf de aankomende weken in het studentenhuis Casa de Palmera. Bij aankomst ben ik goed ontvangen door alle huisgenootjes. Het klikte al snel met de groep en het verblijf bevalt mij enorm.

Gedurende 3 maanden zal ik voornamelijk met de Marketing aan de slag gaan bij Bo Curaçao. Denk hierbij aan het maken van de vlogs, blogs en het oppakken van de social mediakanalen. Daarnaast ben ik ook bezig met de werving en selectie. Ik heb in ieder geval super veel zin in de aankomende periode. Wie weet tot snel!

Liefs Jennifer

Voor de laatste vlogs klik hier.