Meet the team 2019 vlogs

op

In deze video's van 'meet de team' vertellen Manoek, Isabel, Wesley en Steffie over hun ervaringen op Curacao. Steffie en Wesley zijn de 2019 stagiaires bij Bo Curaçao en wonen in 1 van de meest populaire studentenhuizen. In onderstaande vlogs zal Manoek het spits afbijten.

Vlog Manoek
Manoek introduceert haarzelf en verteld je over een aantal van haar favoriete spots: Punda en Cas Abao. Daarnaast neemt ze je nog mee tijdens haar werk.

Vlog Isabel
Ook Isa laat haar favoriete spots en bezigheden zien. Ze neemt je mee naar het kantoor, maar ook naar de vele feestjes die op het eiland te vinden zijn.

Vlog Wesley
Wesley zit in studentenhuis 4 (zie woningaanbod op de website), hij neemt je mee het huis in en laat je ook de wekelijkse happy hour zien waar alle studenten aanwezig zijn.

Vlog Steffie
Steffie stelt zich voor en verteld wat haar stage inhoudt. Daarnaast laat ze zien hoe de laatste dagen in Nederland waren. Net zoals Wesley woont Steffie in studentenhuis 4 tijdens haar stage, ze eindigt de vlog dan ook met een kleine introductie van het huis.

Wil jij meer zien van Curaçao, kijk dan ook de andere vlogs van Steffie.