Vlogs Chimène

op

Onze stagiaire Chimène geeft jullie een kijkje in haar leven als een student op Curaçao! Door middel van haar vlog krijgen jullie een beter beeld van hoe het is om in het buitenland op stage te gaan.

Vlog #1 Chimène

Chimène is nu een maand op het eiland en heeft het enorm naar haar zin. Chimène heeft inmiddels helemaal haar draai gevonden op stage en het eiland en 1 ding is zeker. Geen dag is hetzelfde of saai!

Deze week neemt Chimène jullie mee naar haar eerste keer fuik, stage, feestjes, content dagen en nog veel meer! Ben je benieuwd geworden? Klik hieronder om mee te genieten van haar avonturen op het eiland!

Vlog #2 Chimène

Bon dia! De tweede vlog van Chimène alweer! In deze vlog gaat Chimène de Christoffelberg beklimmen, batchata leren dansen, naar het voetbal stadion en nog veel meer leuks! Benieuwd geworden? Kijk dan snel de vlog en
vergeet je niet te abonneren voor nog meer avonturen op het mooie eiland Curaçao!


Vlog #3 Chimène

De derde vlog van Chimène! In deze vlog komen heel wat etentjes en feestjes voorbij. Chimène neemt jullie mee op pad naar de bekendste plekjes van Curacao en proeft ook nog de wel bekende Crompouche! Ze ging onder andere naar fuik, FLOW met Frankie Rizardo, Cabana night en nog veel meer! Ben jij benieuwd wat Chimène nog meer laat zien in de vlog kijk hem dan nu meteen!


Vlog #4 Chimène

De vierde vlog van Chimène! Haar vriendinnen en zus zijn op het eiland. Ze laat een tattoo zetten, gaat naar de kapper, lekker uit eten bij onder andere Saint Tropez en Fish & Joy en pakt natuurlijk een feestje mee!


Vlog #5 Chimène

De vijfde vlog van Chimène! Deze week neemt ze jullie weer mee op avontuur! Ze haalt na bijna 4 maanden haar vriend op van de airport, zegt haar zus gedag en gaat slapen op klein Curaçao! En mega volle week met etentjes en gezelligheid!


Vlog #6 Chimène

De laatste vlog van Chimène. Deze week neemt ze jullie weer mee in een week op Curaçao. De grote fuikdag van het jaar is en nog veel meer leuke feestjes en etentjes.