Vlogs Merel

op

Onze stagiaire Merel neemt jullie met haar vlogs mee tijdens haar periode op Curaçao. Door middel van de vlogs krijgen jullie een beter beeld van het prachtige eiland en hoe stage lopen op Curaçao is. Kijken jullie gezellig mee?

Vlog #1 Merel

In deze vlog zie je de eerste weken van Merel.

Merel is begonnen met stage lopen en neemt jullie mee naar de feestjes op het eiland. Happy Hour is altijd favoriet.

Er worden verschillende verjaardagen gevierd van huisgenoten, gezellig met zijn alle uiteten. ook wordt er van de rots bij grote knip gesprongen.

Kijk gezellig mee!


Vlog Merel #2

Dit is alweer de tweede vlog van merel. In deze vlog laat Merel zien hoe duur de supermarkt is en hoe een kamer in Palmera eruit ziet. Ook neemt ze jullie mee naar de White party van HFTG waar Hardwell ook stond te feesten. Ben jij benieuwd wat Merel nog meer laat zien in de vlog kijk hem dan nu meteen!


Vlog Merel #3

HoiHoi, dit is alweer de derde vlog van Merel. In Deze vlog gaat Merel jullie weer meenemen wat een stagiaire in een week op Curaçao doet! Het welkomsevent heeft plaatsgevonden bij de opening van de Bamboe bar, ze gaat de bekende ChiChi's verven bij Serena's Art Factory en nog veel meer. Ben jij benieuwd wat Merel nog meer laat zien in de vlog kijk hem dan nu meteen!


Vlog Merel #4

De vierde vlog van Merel. Regenachtige dagen, alle happy hours meepakken en Monica Geuze bij Madero


Vlog Merel #5

De vijfde vlog van Merel alweer! Deze week neemt ze jullie weer mee met wat ze allemaal doet in een week. Ze gaat samen met Palmera en Iguana naar Fuik, veel uiteten en natuurlijk weer naar alle happy hours. :)


Vlog Merel #6

De laatste vlog van Merel! Deze week neemt Merel jullie voor het laatste mee. Het is een drukke week met alleen maar feestjes. Oud en Nieuw wordt twee keer gevierd, de nieuwjaarsduik met 30 graden, JOY X MADERO en natuurlijk zoals elke zaterdag Zanzi! Veel kijk plezier :)